Et af sommerens bedste jakkesæt fra H&M til under 800 kroner - og fint besøg fra Aarhus

Ugens bedste nyheder fra sneaker-verdenen – Vans er kunstneriske og SNKR Project laver vild Balenciaga-kopi

GUMMISKO. Det kan være svært at holde styr på sneaker-verdenen. Uge efter uge lanceres utallige nye styles og colorways, ligesom rygtebørsen altid kører på højt blus. Men i anledning af mit lille sommervikariat som modeansvarlig hos Soundvenue i udvalgte sommeruger, har jeg for anden uge i træk begået den faste sneaker-guide, der samler op på det absolut vigtigste fra sneaker-verdenen.

Læs ugens bedste sneaker-nyheder hos Soundvenue her.

I denne uge har jeg for vild optur over Vans’ nye samarbejde med Van Gogh-museet. Sammen fortolker de nogle af den postimpressionistiske kunstners mest ikoniske værker på flere af Vans’ sejeste modeller. Jeg skal med garanti havde fingrene i slip-on modellen, når den lander den 3. august.

Jeg skriver også om endnu en progressiv Prada-sneaker, der tildels minder om Cloudbust-modellen, som jeg stadig elsker højt, men som samtidig også kan noget helt andet. Den skal du ligeledes tjekke ud.

Læs ugens bedste sneaker-nyheder hos Soundvenue her.

Og ja, så skriver jeg også om nogle seriøse kopier af Balenciagas Triple S-model, som SNKR Project har lavet. Det er simpelthen for vildt, at de kan slippe afsted med det.

Vil du læse mere om den ublu kopi ovenfor og se alle de mange gode nyheder fra sneaker-verdenen, som i denne uge byder på +10 styles, så klik ind på Soundvenue her.

Læs også: Ugens bedste nyheder fra sneaker-verdenen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et af sommerens bedste jakkesæt fra H&M til under 800 kroner - og fint besøg fra Aarhus