Ugens bedste nyheder fra sneaker-verdenen – Vans er kunstneriske og SNKR Project laver vild Balenciaga-kopi

Jeff Goldblum er filmbranchens bedst klædte! Rocker sæsonens sejeste Prada-skjorte

STILIKON. Bare fordi man når lidt op i alderen, så betyder det ikke, at man ikke kan omfavne tidens største tendenser. Det er skuespilleren Jeff Goldblum et vaskeægte eksempel på.

Skuespilleren, som du sikkert kender fra Jurassic Park og Independence Day, har igennem flere år slået sin status som stilikon godt og grundigt fast. Men selvom hans evne til at klæde sig enormt stærkt og inspirerende ikke er noget nyt, så har han taget det til det næste niveau det seneste år.

For eksempel var han forleden i Jimmy Kimmel Live, hvor han var ikædt den sejeste skjorte fra samtlige AW18-kollektioner, hvis du spøger mig. Han rockede nemlig Pradas hypede splitdesign med flammer, striber og mere grafiske prints. Og helt seriøst, hvor så han bare über cool ud!

Vi har også set ham i en sej Hawaii-skjorte fra Prada stylet med nylonbukser fra Prada og Balenciaga Triple S, da han i samarbejde med en stylist på Sharp Magazine optrådte i magasinet. Der er vist ikke tvivl om, at han er kæmpe fan af Prada.

Men ja, herfra vil jeg lade billederne tale sit eget, tydelige sprog. Nedenfor har jeg samlet en række eksempler, der sammen med ovenstående billeder viser, at Jeff Goldblum er en af verdens bedst klædte +60-årige mænd. Stjæl stilen fra ham!

Læs også: Ugens bedst klædte mand er Chadwick Boseman: Gav debut til Virgil Ablohs Louis Vuitton på den røde løber

Fra GQ Australia

Fra GQ Australia

Fra GQ

Fra GQ

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens bedste nyheder fra sneaker-verdenen – Vans er kunstneriske og SNKR Project laver vild Balenciaga-kopi