Jeff Goldblum er filmbranchens bedst klædte! Rocker sæsonens sejeste Prada-skjorte

Afslappet sommerstil midt i hedebølgen – og 10 favoritter fra Jack & Jones til under 300 kroner

REKLAME FOR JACK & JONES.  Dresscoden for mit vedkommende har igennem sommeren været en del mere afslappet end normalt. Kortærmede skjorter har været allestedsnærværende i modebilledet, og i min garderobe har de selvsagt også været dominerende. Det samme er selvfølgelig tilfældet for hørskjorterne, der både har et ekstremt cool look, men som bestemt også er  noget af det mest behagelige at have på midt i hedebølgen. Og ja, så er der badebukserne. Faktisk har en af mine favoritkombinationer den seneste måned været at trække i hørskjorten og badebukserne – uanset hvor jeg har været. Du skal med andre ord ikke være bange for at bruge badebukserne andre steder end ved stranden eller poolen.

Shop looket ovenfor: Skjorte til 299 kroner // Badebukserne til 199 kroner

I butikkerne netop nu har Jack & Jones flere gode bud på hørskjorten. For eksempel har de lavet en style med kinakrave. Det er den, jeg har på på billedet ovenfor, hvor jeg har matchet den med et par badebukser i et sejt camoprint, som du ligeledes kan købe hos Jack & Jones netop nu, fx. i flagskibsbutikken på Strøget eller via de to links ovenfor.

Har det ikke været badebukserne, som jeg er trukket i, har jeg været flittig til at rocke de hvide jeans. Normalt giver det danske vejr begrænsede muligheder for at bruge netop de hvide bukser, men tilfældet har heldigvis været et andet i år. Og de hvide jeans kan virkelig noget. Både når de er stylet med eksempelvis en brun workwear-inspireret skjorte (som ovenfor), men også sammen med de mere formelle elementer i garderoben som blazer, skjorte og slips. Du kan købe de hvide jeans fra billedet her. Skjorten skal du finde i din lokale J&J-shop.

I anledning af sommeren har jeg nedenfor været et smut forbi Jack & Jones’ webshop for at samle 10 af de bedste køb lige nu. Og du kan få meget godt for pengene. Især hvis du, ligesom jeg, har det vildt over Hawaii-skjorterne og ikke er bange for at style din skjorte med et par pæne badebukser.

Læs også: Et af sommerens bedste jakkesæt til under 800 kroner – og besøg fra Aarhus

1. Printet skjorte til 299 kroner


2. Stribet kortærmet skjorte til 299 kroner.


3. Blomsterprintet kortærmet skjorte til 249 kroner


4. Badeshorts til 199 kroner


5. Badeshorts med camoprint til 139 kroner


6. Hørskjorte med kinakrave til 299 kroner 


7. Hørskjorte med kinakrave til 299 kroner


8. Taske i camo til 299 kroner


9. T-shirt til 99 kroner.


10. Badeshorts til 199 kroner

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeff Goldblum er filmbranchens bedst klædte! Rocker sæsonens sejeste Prada-skjorte