Muf10 lancerer ny kampagnevideo – Læs om tankerne bag

Hold øje med det nye københavner-brand (di)vision

(di)vision. Den københavnske modescene har fået et nyt brand. (di)vision hedder det, og det er startet af Gio Perona og Simon Wick. Makkerparret har netop lanceret deres første kreationer, der består af to bomberjakker, som forener tidens aktuelle splitdesign (som vi bl.a. også har set hos Prada) med en bæredygtig produktion.

»Vi ved en masse om tøj, og vi havde brug for at komme med et output selv. Med (di)vision kan vi forene vores visioner, og vi kan komme med en bæredygtig approach, nu hvor der hele tiden bliver lavet så meget tøj«, fortalte Simon, da jeg snakkede med til Soundvenue.

I anledning af lanceringen af det nye mærke, som eksklusivt sælges hos Storm, har jeg lavet et lille skriv om det nye mærke til Soundvenue, der ligeledes inkluderer flere citater fra mit interview med Simon, som altså er den ene halvdel af mærket.

Læs mere om (di)vision hos Soundvenue her. 

Læs også: Muf10 deler nye kampagnevideo – læs om tankerne bag

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Muf10 lancerer ny kampagnevideo – Læs om tankerne bag