Har Gucci lige lavet årets fedeste modebilleder?

Muf10 lancerer ny kampagnevideo – Læs om tankerne bag

MUF10.  Copenhagen Fashion Week bliver i denne uge skudt i gang. Igen er det rebelske mærke Muf10 på den officielle showkalender, hvor de på onsdag viser mærkets SS19-kollektion.

Som optakt til modeugen – og i anledning af, at mærkets AW18-kollektion er landet – har Muf10 sluppet en kampagnevideo, der viser mærkets AW18-kollektion, som blev vist på lidt uortodoks vis under sidste modeuge i København, hvor holdet havde droppet det ordinære modeshow til fordel popup-shows.

Udover at vise kollektionen frem, fortæller den nye kampagnevideo, som er lavet i samarbejde med Vida Media, igen den historie bag Muf10, som er så vigtig for Reza Etamadi at understrege.

Læs mit korte interview hos Soundvenue her.

Jeg har snakket med netop Reza om den nye video. Det er der kommet et lille interview ud af til Soundvenue.

»Videoen og kollektionen (AW18, red.) handler om, at vi skal turde tænke ud af de bokse, vi bliver sat i. Med Muf10 har vi været med til at ændre nogle ting. Mine venner møder for eksempel nogle mennesker, som vi aldrig havde mødt, hvis vi var blevet i den bås, som vi blev sat i«, fortæller han for eksempel.

Læs interviewet hos Soundvenue her.

Muf10 viser sit SS19-show på onsdag. Mere om det på min Instagram og her på Preppy Beast.

Læs også: Har Gucci lige lavet årets fedeste modebilleder?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har Gucci lige lavet årets fedeste modebilleder?