Dag 1: Modeuge i København – iklædt pyjamas fra All At Sea

Dag 2: Modeuge i København – iklædt oversize suit fra COS

Copenhagen Fashion Week. Denne uge har stået i modeugens tegn. I et stegende hedt Købehavn bød onsdagen på stribevis af shows rundt omkring i byen.

Solbriller: Mykita // Blazer: COS // Bukser: COS // Halskæde: Hanrej // Sko: Converse

Jeg startede dagen hos Muf10 på showscenen på CIFF, som leverede et show ud over det sædvanlige. Den rebelske mærke, som jeg snakkede med kort inden modeugen, leverede lige præcis den chokeffekt, som Reza havde lovet. Det blev nemlig ekstremt politisk, når politifolk og niqabklædte kvinder mødtes på catwalken. Læs mere om showet senere.

Mode og politik gik hånd i hånd hos Muf10

Efterfølgende besøgte jeg J.Lindeberg, som fusionerede en række af tidens mest toneangivende tendenser med skating, 90’er rave og mere. Det var en gennemført stærk kollektion, hvor jeg havde lyst til at trække i række mange af de forskellige looks  – også selvom man til tider også havde lidt for nemt ved at spotte referencerne til Raf Simons og Louis Vuitton.

Skater-kulturen var i højsædet hos J.Lindeberg

Next up var Hærværk, hvorefter Holzweiler var på programmet. Og ja, Holzweiler er altid enormt stærkt! Desværre var pressebussen så forsinket, at jeg lige præcis ikke nåede til showlokationen før det sluttede, men ja. Set på billederne efterfølgende, var det et imponerende show i en flot setting.

Når man skal sikre sig det gode billede hos mfpen.

Videre til Mfpen, som igen leverede en stærk kollektion, som jeg faktisk allerede så i Firenze tidligere på sommeren. Sådan er det altid med Sigurds designunivers. Omend det ikke overrasker (det er heller ikke nødvendigt), er det sikkert og flot! Jeg er fan af de løse silhuetter, stærke suits og skarpe stylinger.

Herefter røg vi til Nordhavnen og Han Kjøbenhavn, som jeg har anmeldt hos Soundvenue. Og her stiftede vi bekendtskab med en spændende udvikling. Han Kjøbenhavns mænd blev nemlig langt mere feminine i udtrykket end den forstadshårdhed, som normalt kendetegner mærket. Det var interessant og samtidig skar Han Kjøbenhavn ind til benet med forholdsvis få indgange.

Dagen sluttede til fest hos Euroman på Langeliniepavilionnen.

På modeugens anden dag, var jeg klædt i et oversize suit fra COS med hvide stikninger. Det kan købes hos COS lige her.

Læs også: Dag 1: Modeuge i København – iklædt pyjamas fra All At Sea

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 1: Modeuge i København – iklædt pyjamas fra All At Sea