Det skarpe Oscar Jacobson SS19-look

I dag lander Fred Perry og Raf Simons 10-års jubilæums collab

COLLAB. Det er det færreste brands, som kan bryste sig af, at de har samarbejde i hele 10 år. Men det kan Fred Perry og Raf Simons, som i dag er klar til at sende jubilæumskollektionen på gaden.

De vakumpakkede items fra arkiverne, der er blevet sluppet løs på hemmelige lokationer

I løbet af sommeren har Raf Simons og Fred Perry løbende sluppet items fra arkiverne på hemmelige lokationer for at fejre jubilæet, og nu er den fulde kollektion altså klar til at blive solgt. Det er en kollektion, som både henter inspiration i Raf Simons’ egne kollektioner med blandt andet latex-lignende detaljer på kraverne, men som også holder sig tro mod netop det, som har været essencen i samarbejdet mellem Raf Simons og Fred Perry fra første kollektion: Skjorter og poloer.

I den nye kollektion er det især tartan-mønster og forskellige silhuetter på poloerne, som er interessant – og som jeg gerne vil shoppe. Mens nogle poloer kommer i en helt smal pasform, er andre designet med hængende skuldre og et oversize look. I kollektionen kan man også finde en oversize skjorte, ligesom der er mange forskellige bud på t-shirten.

Kollektionen lander i dag hos Fred Perry, ligesom den løbende vil blive sluppet løs hos andre forhandlere. Blandt andet har End Clothing netop lagt kollektionen op.

Læs også: Det skarpe Oscar Jacobson SS19-look

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det skarpe Oscar Jacobson SS19-look