I dag lander Fred Perry og Raf Simons 10-års jubilæums collab

Du kan stadig få fingrene i en af årets hidtil bedste sneakers: Kiko Kostadinov x Asics

DESIGNSAMARBEJDE. Det er faktisk ret vildt, men det er stadig muligt at få fingrene i en af årets indtil videre bedste sneakers. I midten af denne måned slap Asics deres samarbejde med den bulgarske designer Kiko Kostadinov løs. Og selvom det gik enormt stærkt da Gel-Burz 1 landede i starten af året, er det altså stadig muligt at få fat i 2’eren efter de forskellige raffles hos internettets førende modedestinationer som Trés Bien, End Clothing og MR Porter er endt.

Sneakeren rammer perfekt ind i tidsånden, hvor løbesko er allestedsnærværende i modebilledet. Så hvis komfort, hype og bulgarsk designsnilde gerne må gå hånd i hånd, kan du shoppe de tre sneakers på nedenstående webshops, der hver især har et begrænset udvalg af størrelser tilbage. Go get it!

Læs også: I dag lander Raf Simons og Fred Perrys 10-års jubilæums collab

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag lander Fred Perry og Raf Simons 10-års jubilæums collab