The Row går i Célines fodspor – klar med herrekollektion

Begyndende efterår i Jack & Jones

JACK & JONES. Efter flere måneder, hvor shorts og hawaii-skjorter har været go to-elementerne i min garderobe, er det nu blevet tid til at pakke paletten af items væk, der bringer feriestemningen frem, og i stedet kigge nærmere på noget af det, som kommer til at udgøre basen i min efterårsgarderobe. 

I forbindelse med mit ongoing partnerskab med Jack & Jones (der i øvrigt netop har offentliggjort ny visuel identitet), har jeg været forbi flagskibet på Strøget i København for at finde netop de items, jeg foretrækker at have på i det tidlige efterår. Og minsandten om ikke jeg igen vender tilbage til en tendens, der har fyldt meget i både det generelle modebillede og i min egen garderobe de sidste mange sæsoner; nemlig utility-tendensen.

Skjorte: Jack & Jones // Bukser: Jack & Jones // Tee: Jack & Jones // Sko: Kiko Kostadinov x Asics // Klud: Gucci

Mens utility-tendensen efterhånden har været allestedsnærværende i mange sæsoner, har man i højere grad talt om tendenser som gorpcore og warcore de sidste par sæsoner. Men fællesnævneren for dem er begge er, at de har sit udspring, eller i hvert fald delvist samme referencerame som utility-trenden, hvor funktionalitet er nøgleordet. 

Og ja, jeg bliver bare ved med at være begejstret for de militære og funktionelt inspirerede overdele. De er cool og altid nemme at style.

Jack & Jones har i mærkets seneste drop formået at lave en skjorte, jeg ville have elsket for to år siden, men som jeg elsker mindst ligeså meget i dag. For mig er de funktionelle, militærinspirerede skjorter med overdimensionerede lommer i grøn eller grå noget af det mest tidløse i garderoben. Og når den samtidig har den fine bowlingkrave, ja, så går den altså rent hjem hos mig. 

Jeg har som altid sammensat den med et par klassiske jakkesætbukser fra Premium-linjen og smidt en basic hvid tee under. På den måde får skjorten lov til at få det fokus, den fortjener. 

På fødderne forsøger jeg mig ligeledes med en af tidens mest toneangivende tendenser. Jeg har nemlig fået fingrene i et par trail-inspirerede løbesko fra designsamarbejdet mellem Asics og Kiko Kostadinov. 

Læs også: Afslappet sommerstil midt i hedebølgen – og 10 favoritter fra Jack & Jones til under 300 kroner

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Row går i Célines fodspor – klar med herrekollektion