Begyndende efterår i Jack & Jones

Acne Studios og Fjällräven er det perfekte match

Foto: Fjällräven PR

SVENSK DESIGNALLIANCE. Acne Studios og Fjällräven er umiddelbart et umage par. Alligevel er de to brands nu gået sammen om et designsamarbejde, når Acne Studios sætter sit designpræg på flere af Fjällrävens mest anerkendte designs som Expedition-jakken og den udødelige Kånken-rygsæk.

Og tager man modebrillerne på, så er den svenske designalliance faktisk det perfekte match.

En af modebilledets største tendenser lige nu er nemlig gorpcore-trenden, hvor funktionelle outdoor-elementer er dominerende. Alle store brands som Prada og Balenciaga har taget tendensen til sig i sine aktuelle kollektioner. Hvis man betragter trenden fra et samfundsperspektiv, danner den måske en form for modsvar til det hektiske liv, som mange mennesker lever lige nu. Det handler om afslapning og om at nyde naturen. Og det er netop den trend som Acne Studios også omfavner ved at alliere sig med et af de mest autentiske outdoor-brands, nemlig Fjällräven.

Samtidig er Acne Studios og Fjällräven nogle af de svenske brands, der på hver sin måde og med hver sin stil har været med til at sætte svensk tøjdesign på verdenskortet gennem en årrække. Derfor giver designsamarbejdet på alle tænkelige måder god mening.

»Det er en unik kollektion, der både indeholder Fjällrävens tidløse funktionalitet og Acne Studios’ mere kunstneriske tilgang, hvilket er endt med noget helt nyt«, udtaler Henrik Andersson, Head of Innovation og Design hos Fjällräven.

Foto: Fjällräven PR

Udover flere bud på Kånken-rygsækken, hvor Acne Studios’ logo er blevet flettet sammen med Fjällrävens, byder den også på flere jakker, t-shirts med print og lommer, en sovepose og de funktionelle bukser med aftagelig bukseben.

Så hvis du gerne vil dykke ned i en af tidens mest aktuelle tendenser, og ligne en, der er på vej i vildmarken, så er Acne Studios x Fjällräven det idéelle designsamarbejde for dig.

Personligt kunne jeg godt tænke mig en af skuldertaskerne som Martin Hansson har på nedenfor, ligesom jeg gerne tilføjede en af Expedition-jakkerne til garderoben, så jeg er klar til de kolde vinterdage senere på året.

Designsamarbejdet lander i morgen, den 6 september, hvor du blandt andet kan købe det hos Acne Studios og Fjällräven.

Læs også: The Row går i Célines fodspor – klar med herrekollektion

Foto: Fjällräven PR

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Begyndende efterår i Jack & Jones