Acne Studios og Fjällräven er det perfekte match

De 5 bedste køb fra den nye H&M Studio-kollektion ‘Athletic Prep’

Foto: H&M PR

H&M. Sæson efter sæson formår H&M at markere sig stærk, når de sender Studio-kollektionen på gaden, der er den svenske high street-gigants bud på sæsonens mest essentielle styles. AW18-kollektion, der er navngivet ‘Athletic Prep’, er ingen undtagelse.

Op til denne sæson har H&M fundet inspiration i Ivy League College-stilen, som også kaldes preppy, og som jeg altid har været enormt inspireret af. Det kommer både til udtryk i mit blognavn, og med mit eget brand, AN IVY, der også har taget sit afsæt i Ivy League-stilen. Så ja, jeg er en sucker for alt preppy, og selvsagt er jeg derfor også ret vild med H&M’s nye kollektion.

Det er den klassiske del af garderoben, som er nøgleordet for kollektionen, der blandt andet byder på en skotskternet dunjakke, fløjlsbukser, en college-inspireret pullover og en sweatshirt med det originale Harvard University-skjoldemblem. Stilen er som taget ud af preppy-håndbogen, og jeg er glad for at se, at den rendyrkede preppy-stil måske gør sit brede comeback igen, efter den i et par år ikke har været helt så fremtrædende i modebilledet. H&M er i hvert fald det perfekte eksponeringsvindue for stilen.

»Med denne efterårskollektion ønskede vi at kombinere signaturstilen for H&M Studio Men, der bærer præg af sportslige referencer med en klassisk preppy stil og byder på gode klassiske herrestyles i premium quality«, siger Adam Gauffin, Koncept Designer hos H&M Studio Men, om kollektionen.

Jeg har nedenfor valgt mine fem favoritter, som du kan shoppe, når kollektionen lander i butikkerne og på webshoppen i morgen, torsdag den 6. september.

Læs også: Acne Studios og Fjällräven er det perfekte match 

1. Ternet frakke til ca. 800 kroner


2. Bamset jakke til ca. 800 kroner


3. Strikvest med v-hals til ca. 300 kroner


4. Rundhalset strik til ca. 600 kroner


5. Skotskternet strik til ca. 500 kroner

Læs også: Acne Studios og Fjällräven er det perfekte match 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acne Studios og Fjällräven er det perfekte match