Burberry vil ikke længere destruere deres usolgte produkter og bruge pels i kollektionerne

COS er klar med kollektionen ‘SOMA’, de præsenterede under Pitti Uomo

Foto: Fra SOMA-præsentationen under Pitti Uomo


SKANDINAVISK MINIMALISME. Tilbage i juni, skrev jeg om COS’ nye kollektion ‘SOMA’, som blev vist under modeugen Pitti Uomo i Firenze. Nu er kollektionen, der består af 17 forskellige pieces, langt om længe landet, og den er stærk!

‘SOMA’-kollektionen er designet af COS’ nye designer Christopher Copin, som tidligere har udfoldet sig kreativt for modehuset Maison Martin Margiela. Og han fortsætter i det minimalistiske, men samtidig også proportionslegende spor, der kendetegner det London-baserede mærke – og som er en af de ting, der gør, at jeg altid synes det er spændende at følge COS.

I kollektionen er der samtidig leget med teknikker, der gør tøjet endnu mere interessant og komfortabelt, når man bruger det.

Selvom kollektionens æstetik er underspillet, så er der altid noget ved COS’ designs, der vækker nysgerrigheden hos mig. Det skyldes især silhuetterne, snittene og materialerne.

Det er også tilfældet i SOMA-kollektionen, der byder på både på t-shirts, strik, blazere og trenchcoats, som alle har en række af de velkendte, subtile detaljer over sig. Farverne er klassiske og simple med hvid, navy og grå, og mine favoritter fra kollektionen er uden tvivl den hvide trench/skjorte og den blå frakke.

SOMA-kollektionen kan shoppes her.

Læs også: Billeddagbog fra Pitti Uomo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Burberry vil ikke længere destruere deres usolgte produkter og bruge pels i kollektionerne