De 5 bedste køb fra den nye H&M Studio-kollektion 'Athletic Prep'

Mango har lavet den perfekte Hawaii-skjorte

EFTERÅR MED HAWAII-SKJORTER. De fleste vil mene, at de blomstrede Hawaii-skjorter hører sommeren til. Jeg er efterhånden bare af en helt anden opfattelse.

Skjorten har faktisk været favoritelementet i min garderobe hele sommeren, og derfor er jeg ikke klar til at lade den gå i hi blot fordi efteråret har meldt sin ankomst. I stedet vil jeg bryde nogle stilistiske regler og hive skjorten med ind i min efterårsgarderobe og med ind på kontoret.

Læs også: Sæson for Hawaii-skjorten: Sådan bærer jeg den

Min lyst til fortsat at trække i skjorten er faktisk netop blevet forstærket. Jeg har fundet en model hos Mango i mærkets AW18-drop. Den minder ret meget om en skjorte fra Off-Whites SS18-kollektion, men i modsætning til Virgil Ablohs halvdyre kreationer, så koster Mangos version blot 299 kroner!

Og ja, selvom den selvfølgelig egner sig bedst til solskinsdage og en solbrændt hud (som også er vist på billedet ovenfor fra min tur til Mallorca), så har jeg altså tænkt mig at bruge den de kommende måneder. For eksempel under mit jakkesæt og stylet med en hvid t-shirt. På den måde formår man at tilføje noget farve til efterårslooket, der for de fleste vedkommende ellers typisk kan blive lidt konservativt og neutralt.

Dagens shopping- og stylingtip er hermed givet videre. Skjorten kan shoppes her.

Læs også: De fem bedste køb fra H&M Studio AW18-kollektionen ‘Athletic Prep’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 5 bedste køb fra den nye H&M Studio-kollektion 'Athletic Prep'