Pradas ikoniske Linea Rossa-linje gør comeback

De 15 sejeste items til løbeturen

Foto: Efter 15 km i selskab med Sparta forud for Cph Half


CPH HALF STÅR FOR DØREN. Om præcis 7 dage løber Copenhagen Half Marathon af stablen i Københavns gader. Som du måske allerede har set på Instagram, har jeg været så heldig at være ambassadør for løbet. Jeg glæder mig helt enormt meget til løbet, der uden tvivl bliver endnu en fantastisk oplevelse, men samtidig håber jeg også, jeg kan smadre min personlige rekord med mindst et par minutter.

Med løbet lige rundt om hjørnet, fik jeg lyst til at lave en liste over de ting, jeg helst vil være iklædt på løbeturen lige nu. For ligeså meget som løb handler om konkurrencen, træningen og de sociale aspekt, ligeså meget handler det om udstyret for mig.

Derfor har jeg samlet 15 ting, jeg gerne ville shoppe lige nu. Og som du måske kan se på listen, så har jeg to foretrukne mærker, når det kommer til løb: Det fremadstormende danske brand Doxa Run og Nike.

Listen byder blandt andet på den officielle Cph Half Nike sko, som løberen Anders Rømer har designet. Den er fed på løbeturen, men bestemt også til hverdagsbrug. Og netop muligheden for at trække løbetøjet med ind i sin hverdagsgarderoben er fællesnævneren for flere af tingene på listen.

Selvfølgelig byder listen også på flere af de helt korte shorts, ligesom der selvfølgelig også er blevet plads til de hvide, høje sokker, der er en essential i min løbeuniform.

God shoppelyst og husk, at du stadig kan nå at tilmelde dig løbet her.

1. (Gave) CPH Half x Nike ID x Anders Rømer, Pegasus 35. Shop her.


2. Jakke og shorts fra Doxa Run. Shop her


3. Nike x Undercover Gyakusou vest. Shop her.


4. Nike x Undercover Gyakusou tee. Shop her.


5. Nike tee i camoprint. Shop her.


6. Nike distanceshorts 2-i-1. Shop her.


7. Nike x Undercover Gyakusou tee. Shop her.


8. Nike Zoom Fly sko. Shop her.


9. Doxa race shorts. Shop her.


10. Oakley solbriller. Shop her.


11. Nike tights. Shop her.


12.  Nike Aeroswift shorts. Shop her.


13. Nike Pegasus Turbo. Shop her.


14. H&M sokker. Shop her.


15. Doxa Run ‘Power Generation’-tee. Shop her.

Læs også: Mit foretrukne løbebrand, Doxa Run, er klar med ny power-kollektion

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pradas ikoniske Linea Rossa-linje gør comeback