COS er klar med kollektionen 'SOMA', de præsenterede under Pitti Uomo

Pradas ikoniske Linea Rossa-linje gør comeback

Foto: Prada PR


COMEBACK. Tilbage i foråret, da Prada viste mærkets AW18-kollektion under modeugen i Milano, skabte det opmærksomhed, at Miuccia Prada gav comeback til den tekniske og sportswear-inspirerede Linea Rossa-linje på catwalken, som første gang blev lanceret tilbage i 1997.

Derfor sad man også allerede dengang med en forventning om, at det ville gå ned, når linjen ville blive lanceret her i efteråret. Det er imidlertid sket nu, og hypen har allerede ramt det forventelige niveau! For eksempel er jeg blevet eksponeret for linjen alle steder, når jeg er scrollet gennem Instagram i denne weekend.

Udover en fin og semifuturistisk kampagne, der er blevet sluppet løs på internettet, har det mest iøjnefaldende været, da Kanye West rockede en orange jakke over et suit, da han var til middag hos Ralph Lauren under modeugen i New York. Og da Prada Boi, A$AP Rocky, lagde flere billeder op på sin Instagram, hvor han var iklædt et fuldt neongrønt sæt på og blå ‘Cloudbust’-sneakers.

Også Migos har optrådt i items fra linjen.Den sportswear og teknisk inspirerede linje, der var noget af det mest progressive på modefronten, da den første gang blev lanceret, rammer naturligvis ind i alt det, der har været dominerende i modebilledet de seneste par sæsoner – og som stadig er det.

I kollektionen kan man finde adskillige monokrome nylon jakker, bøllehatte, bukser og mere, der alt sammen kommer med det ikoniske røde Prada-logo.

Prada har allerede været et af de modehuse, der har domineret det internationale modelandskab mest de seneste sæsoner og sat standarden for de største tendenser, men med Linea Rossa-linjens comeback, er jeg ret sikker på, at momentum omkring det traditionsrige italienske modehus kun bliver endnu mere massiv.

Det vides endnu ikke, om Prada-butikken i København får linjen hjem, men hold øje med den samt med netbutikker som Trés Bien, MR PORTER og Voo Store, hvis du vil have fingrene i den fine kollektion.

Læs også: Pradas eksklusive linje for MR PORTER er landet

Læs også: Pradas SS19 show skiftede retning, men var igen en stilistisk magtdemonstration

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COS er klar med kollektionen 'SOMA', de præsenterede under Pitti Uomo