De 15 sejeste items til løbeturen

Illum åbner ny, eksklusiv herreafdeling med stærkt brandmix

KØBENHAVN. På torsdag slår Illum dørene op til en ny, spændende afdeling. Stormagasinet satser nemlig på at skabe et luksuriøst univers til mænd, der samler en lang række luksuriøse modehuse og en række designspire og stærke brands fra den danske modescene.

»Vi har længe ventet på, at kunne lancere vores nye afdeling til mænd. Ambitionsniveauet for brandsammensætningen har været skyhøjt fra starten, og derfor er vi meget stolte af, at kunne tilbyde en helt række nye brands, som man førhen ikke kunne finde på det danske marked. Serviceniveauet i afdelingen er noget helt for sig selv, hvilket vi ved er afgørende for vores kunder«, fortæller Jeanette Aaen, Administrerende Direktør i Illum.

Og umiddelbart virker det til at være et spændende brandmix, Illum er klar til at vise frem. Listen tæller nogle af mine favoritmodehuse som Gucci, Balenciaga, Loewe, Maison Margiela og Jil Sander, ligesom flere af mine favoritter fra den danske modescene som Tonsure og Martin Asbjørn også vil være mulige at shoppe i den nye afdeling.

Samtidig fortæller Illum, at de fremadrettet vil komme til at lancere flere interessante colabs og limiterede sneakers i afdelingen.

Ja, alt i alt lyder det super interessant, og som en udemærket dansk pendant til nogle af de inspirerende herreafdelinger som stormagasiner som Selfridges og Galeries Lafayette tilbyder i modemetropoler som London og Paris.

Du kan selv komme med, når Illum holder Grand Opening fra den 13. september til den 15. september. Læs mere her.

Læs også: De 15 sejeste items til løbeturen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 15 sejeste items til løbeturen