Illum åbner ny, eksklusiv herreafdeling med stærkt brandmix

Kom med, når Wood Wood lancerer minikollektion – overskuddet går til Red Barnet

Foto: Wood Wood


ANSVARLIGHED. I dag handler det ikke kun for modemærker om at skabe kollektioner, der er flotte og rammer tidens trends. Det handler også om at tage stilling til diversitet, inklusion og forskellighed, miljøet med bæredygtige initiativer eller ved at støtte udsatte grupper i samfundet med donationer eller lignende. Sidstnævnte aspekt udgør omdrejningspunktet for Wood Woods nye samarbejde med folkene bag Mumitroldene, der sammen støtter Red Barnet med overskuddet fra en ny minikollektion.

Den nye minikollektion består af flere unisex-items som hoodies og tees, ligesom der også er items til børn, der alle giver nyt liv til figurerne, som de fleste nok husker fra deres barndom, når de er broderet side om side med Wood Wood-logoet.

»Vi er meget glade for at kunne bidrage til Red Barnets arbejde, og jeg håber at dette projekt vil være med til at minde om, at der er mange børn og unge over hele verden, som har brug for hjælp. Da vi først startede dialogen med Red Barnet om et muligt samarbejde, fik jeg ret hurtigt den idé at vi skulle prøve at arbejde med Mumitroldene. Jeg elsker den stemning der er i Tove Janssons bøger og tegninger, hvor der både er plads til fantasi, humor og melankoli«, siger Brian SS Jensen, designer og medejer af Wood Wood.

Den nye kollektion lanceres på lørdag, hvor Wood Wood inviterer til lancering i butikken på Grønnegade i København fra 12.00 – 15.00. Du kan læse mere om eventen her.

Læs også: Illum åbner ny, eksklusiv herreafdeling med stærkt brandmix

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Illum åbner ny, eksklusiv herreafdeling med stærkt brandmix