Kom med, når Wood Wood lancerer minikollektion – overskuddet går til Red Barnet

Soulland møder svensk kunstner i nyt, friskt designsamarbejde!

Foto: Silkeskjorten fra det nye designsamarbejde


SOULLAND X MALIN GABRIELLA NORDIN. Soulland har altid været gode til at lave designsamarbejder af forskellig karakter, der hver gang føles som et forfriskende pust i mærkets designunivers. Senest har det danske brand samarbejdet med brands og kunstnere som Nike, 66°NORTH, Babar the Elephant og Charlie Roberts. Nu kan Soulland, der har Silas Adler som kreativ styrmand, tilføje endnu et samarbejde til portfolien.

Sammen med den svenske kunstner Malin Gabriella Nordin, har det danske mærke nemlig skabt en minikollektion. Og den er jeg ret vild med!

Kollektionen tager afsæt i nogle af Soullands velkendte items og silhuetter. Her kan nævnes skjorten, dynejakken og det seje pyjamassæt. Alt sammen har Nordin sat sit kunstneriske præg på i form af forskellige blomstrede motiver.

Og ja, det er i særdeleshed silkesættet fra kollektionen, som jeg har kastet min kærlighed over.

Selvom tendensen med silkepyjamasser har floreret i modebilledet i noget tid, så er det en ting, jeg bliver ved med at vende tilbage til. Og så er det fedt, at Soulland sæson efter sæson holder fast i sættet som en del af kollektionerne, og “blot” giver det nye prints.

Og Soulland er ikke de eneste, der giver pyjamassen masser af kærlighed på den danske modescene. Brands som All At Sea og Helmstedt kan nævnes i samme kontekst, og det er endda brands, der har gjort silken og pyjamasreferencerne til deres klare æstetiske DNA. Dem bør du også tjekke ud!

Til at starte med bør du dog hoppe forbi Soulland, hvor du kan shoppe hele det nye designsamarbejde med Malin Gabriella Nordin.

Læs også: Jeg løb med, da Soulland og 66°North lancerede nyt samarbejde

Læs også: Dag 1: Modeuge i København – iklædt silkepyjamas

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom med, når Wood Wood lancerer minikollektion – overskuddet går til Red Barnet