Soulland møder svensk kunstner i nyt, friskt designsamarbejde!

Collage The Shop er butikken København har brug for


BUTIKSÅBNING. Bevares, København er en virkelig god by, når det kommer til shopping. Med adskillige stærke konceptbutikker, imponerende flagskibsbutikker og en lang række luksusmodehuses tilstedeværelse, er det nemt at finde nye tilføjelser til garderoben. Alligevel har der manglet noget på herrefronten, hvis man sammenligner København med nogle af de andre europæiske modemetropoler, man så gerne vil parallelisere vores hovedstad med.

Men det bliver der nu lavet om på.

Som jeg allerede beskrev for nogle dage siden, slog Illum i torsdags dørene op for en splinterny herreafdeling, der byder på et imponerende brandmix, når mærker som Dries Van Noten, Eytys, Martin Asbjørn, Acne Studios, Tonsure, OAMC, Marni og så videre er samlet. Og side om side med de førnævnte brands har Group88 slået dørene op for butikken Collage The Shop, som er designet af David Thulstrup.

Foto: Irina Boersma

I Collage The Shop finder man et udvalg af de bedste sæsonaktuelle items fra eksklusive og toneangivende modehuse som Balenciaga, Loewe, Gucci, Saint Laurent, Alexander McQueen og Valentino. Udvalget inkluderer blandt andet flere colorways af den hypede Triple S-sneaker, adskillige af Guccis bæltetasker og den perfekte shearling jakke fra Loewe. Ja, hvis bare man var rig!

»I de seneste år har vores butikker oplevet en markant stigning i efterspørgslen af ready-to-wear, tasker og accessories til mænd. Med Collage The Shop forsøger vi at imødekomme denne efterspørgsel«, siger Thomas Møller, CEO hos Group88.

Sammen med resten af den nye afdeling på 1. sal i Illum, er Collage The Shop lige præcis den butik, København har hungret efter. Nu er det faktisk muligt at finde alle de toneangivende brands i moden på samme sted, mens der også er blevet plads til et godt udvalg af det bedste herredesign. Det er en perfekt kombination!

Forleden var jeg inviteret til åbningen af Collage The Shop, og du kan se mine billeder fra åbningen herunder.

Læs også: Soulland møder svensk kunstner i nyt, frisk designsamarbejde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soulland møder svensk kunstner i nyt, friskt designsamarbejde!