Collage The Shop er butikken København har brug for

Ugens look: Nuancer af brun er sæsonens bedste stiltip

LOOKET. Du kan ikke rette blikket mod et eneste toneangivende modehus uden at støde på stribevis af brunlige nuancer i AW18-kollektionerne. Brun er sæsonens absolut største tendens, når det kommer til farver, og du må gerne mikse flere forskellige  nuancer, tern og materialer.

Blazer: Acne Studios // Pung: Off-White // Bukser: J.Crew // Sneakers: Eytys // Parfume: Loewe // Frakke: Topman // Halskæde: Hanrej

Nogle af de brands, der for alvor fik mig til at kaste kærlighed efter nuancer af brun, da jeg tilbage i foråret fulgte med i AW18 modeugerne, var Fendi (selvfølgelig!), Louis Vuitton, da Kim Jones viste sin sidste kollektion, Gucci og Ermenegildo Zegna….. ja, jeg kunne blive ved. Tag bare et kig hos Vogue.

For at indkapsle styrkerne ved at mikse og matche nuancer af brun dette efterår, har jeg fundet et look, jeg meget gerne vil trække i lige nu. Jeg mikser tern, når jeg styler en blazer fra Acne Studios med en frakke fra Topman. Skoene kommer fra Eytys og er den hidtil stærkeste ‘Jet’-model, jeg har set.

Og ja, der er også blevet plads til en parfume. Da jeg besøgte den nye Collage The Shop forleden, duftede jeg nemlig til Loewes 001, og den virkelig velduftende!

Læs også: Collage The Shop er butikken København har brug for

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Collage The Shop er butikken København har brug for