Ugens look: Nuancer af brun er sæsonens bedste stiltip

Afslappet suiting med Tonsure og Sand Copenhagen

Jakkesættet er en gave

MIN STIL. I går skrev jeg om nuancer af brun som en tendens, der har overtaget i modebilledet denne efterårssæson. I dag fortsætter jeg med at prædike farven. Da jeg var med til åbningen af Collage The Shop i Illum forleden, bar jeg nemlig et jakkesæt fra Sand Copenhagens AW18-kollektion, der netop er designet i en brunlig nuance.

Og hvis du har fulgt med her på Preppy Beast, så ved du, at jakkesættet er en fast ingrediens i min stil. Jeg elsker at style “uniformen” i forskellige – både formelle og uformelle – retninger. Med dette look omfavner jeg den uformelle retning, når jeg over jakkesættet har iklædt mig Tonsures bomberjakke, der har været en fast bestandel i deres kollektioner siden de debuterede i AW14-sæsonen, og den har samtidig været en af mine favoritovergangsjakker i flere år.

På fødderne sidder de chunky Gucci-sko, der rammer lige ned i den logomania trend, som ikke ser ud til at miste pusten foreløbigt.

Læs også: Ugens look: Nuancer af brun er ugens stiltip

Jakke: Tonsure // Suit: Sand Copenhagen // Sko: Gucci // Solbriller: Ace & Tate

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens look: Nuancer af brun er sæsonens bedste stiltip