Sådan får du fingrene i Nike x Undercover React Element 87

Tonsure og Oscar Jacobson holder lagersalg

LUKSUS PÅ BUDGET. Traditionen tro byder efteråret på et hav af stærke lagersalg, når en lang række danske og internationale brands sælger ud af gamle kollektioner, samples og showpieces . Hvis du er i København eller har intentioner om at komme til byen, har du de kommende dage mulighed for at shoppe både dansk og svensk luksus med 50-80 procent rabat. Tonsure og Oscar Jacobson (Hr. Birk) inviterer nemlig til lagersalg.

Det er to brands, der umiddelbart ikke har mange ligheder. Tonsure er det her kantede, fremadstormende danske brand, mens Oscar Jacobson er det mere traditionsbundne og elegante, hvor jakkesættet er omdrejningspunktet og kernen i mærkets æstetiske DNA. Men fællesnævneren for begge brands er alligevel, at det er to brands, jeg inkorporerer i min garderobe i stor stil lige nu. Så bare fordi der ikke umiddelbart er mange ligheder mellem de to brands, så kan de altså sagtens fungere i samme garderobe, og sågar side om side i et outfit.

Tonsures lagersalg løber af stablen i næste uge, mens Hr. Birk, der inviterer til Oscar Jacobsons lagersalg, hvor du også kan shoppe Morris, allerede skyder det hele i gang i morgen.

Hvad?
Tonsure lagersalg, se mere på Facebook
Hvor?
Ryesgade 19, 2200 København N
Hvornår? 
3-4 oktober, klokken 14.00 – 19.00

Hvad?
Oscar Jacobson lagersalg, se mere på Facebook
Hvor?
Hr Birk, Lindgreens Allé 12, 3 sal, 2300 København S
Hvornår? 
27-28 September, klokken 10.00 – 20.00
29-30 September, klokken 10.00 – 16.00

Læs også: Sådan får du fingrene i Nike x Undercover React Element 87

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan får du fingrene i Nike x Undercover React Element 87