Tonsure og Oscar Jacobson holder lagersalg

H&M Home åbner ny, flot konceptbutik i København

INTERIØR. Forleden var jeg inviteret til et smugkig på H&M Homes nye konceptbutik, som de netop har slået dørene op til på Købmagergade i København. Og det er et imponerende interiør-univers, det svenske brand har stablet på benene.

Hvis du tidligere har besøgt H&M Man butikken, der har haft adresse samme sted på Købmagergade, så bliver du kun blæst ekstra bagover, når du ser den transformation butikken har været igennem de sidste par måneder. Æstetikken er enormt gennemført i den nye butik, der er inspireret af moderne storbylejligheder og nyskabende boutique-hoteller.

»Vi er meget stolte af endelig at kunne åbne vores konceptbutik i hjertet af København – særligt i en så smuk og historisk bygning, som her. Dette er vores første selvstændige butik i Danmark, og vi glæder os til at tilbyde de danske kunder en helt særlig shoppingoplevelse med masser af inspiration, samarbejder og med personlig service i højsædet, såsom hjemmelevering, kyndig vejledning og monogramservice«, fortæller Anders Sjöblom, Managing Director H&M HOME.

I den nye butik kan du shoppe ind i alle de nye boligtrends, som H&M fortolker på samme stærke måde, som de gør på tøjfronten. Du kan eksempelvis også finde den nye møbel- og lampekollektion, som H&M har kastet sig over, ligesom H&M med den nye butik vil inspirere de besøgende med en bred vifte af aktiviteter samt et særligt udvalg af både egne design og eksterne brands, som løbende vil blive opdateret. I forbindelse med åbningen har H&M eksempelvis slået pjalterne sammen med forfatter og illustrator Lise Hellström og floristen Bunches, som skal være med til at give ekstra kant og liv til det nye boligunivers.

Så er du på udkig efter nyt til hjemmet, så skal du helt sikkert slå et smut forbi Købmagergade 36, hvor den nye H&M Home butik altså netop har slået dørene op.

Læs også: Afslappet suiting med Sand Copenhagen og Tonsure

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tonsure og Oscar Jacobson holder lagersalg