H&M Home åbner ny, flot konceptbutik i København

Hedi Slimane skuffede fælt i sin debut for Celine

DEBUTKOLLEKTION. Det har været en vild sæson i modeugeregi. Både Kim Jones, Virgil Abloh og Riccardo Tisci har vist deres debutkollektioner for deres nye arbejdsgivere, og i går var det Hedi Slimanes tur til at vise, hvilken æstetisk retning han vil tage det franske modehus Celine i.

Læs min anmeldelse af Celine-showet hos Soundvenue her.

Jeg har virkelig elsket Celine og de kollektioner, Phoebe Philo har skabt, siden hun overtog roret tilbage i 2008. Og selvom hendes efterfølger, Hedi Slimane, har en helt anden æstetik, havde jeg håbet, at han stadig ville formå at omfavne noget af det, der gjorde Celine så gode under Phoebe Philo – især fordi Hedi Slimane som noget af det første ved roret hos Celine proklamerede, at han ville tilføje herrekollektioner til Celine-universet.

Men lykkedes det så Hedi Slimane at føre modehuset videre? NEJ! På ingen måde. Hedi Slimane skuffede fælt og leverede en nærmest blasfemisk affære. Både retningen for kollektionen og manglen på diversitet på catwalken var helt off!

Jeg har skrevet en længere reportage samt anmeldelse af showet på Soundvenue, som du kan læse her.

Læs også: H&M Home åbner ny, flot konceptbutik i København

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M Home åbner ny, flot konceptbutik i København