Ugens look: Tern fra H&M og herligt Converse x Undercover collab på fødderne

3 stærke overgangsfrakker fra Jack & Jones

REKLAME FOR JACK & JONES. Det er blevet tid til at finde overgangsjakkerne frem. Igen kommer både de tynde og tykke uldfrakker – især i tern – til at være mine foretrukne. Men jeg har også i sinde at lade andre typer af jakker og frakker finde vej til min efterårs- og vintergarderoben. For moden har virkelig omfavnet de mere praktiske items som dynejakken, fleecevesten og så videre til denne sæson.

Jeg er også stadig meget begejstret for de puffede bomberjakker, der har semi-oversize proportioner, og sådan en har jeg fundet hos Jack & Jones på Strøget i København. Ja, der er totalt Top Gun-vibes over den, men jeg synes, at den er cool, og de kan trækkes i en helt anden retning, når den eksempelvis styles med et jakkesæt, som jeg har gjort det her.

Jakken er endnu ikke landet online, men kan blandt andet shoppes på Strøget i Flagsskibsbutikken. Det navy jakkesæt kan købes her og tasken i camoprint her.

Udover jakken ovenfor, har jeg også fundet tre jakker og frakker fra Jack & Jones’ aktuelle kollektion, som indkapsler den brede vifte af muligheder, man har, når man kigger på jakkerne denne sæson.

Læs også: Ugens look: Tern fra H&M og herligt Undercover x Converse collab på fødderne

Uldfrakken. Den mister seriøst aldrig sin aktualitet. Sæson efter sæson vender uldfrakken tilbage som en sikker vinder. Og til denne sæson har Jack & Jones begået to ternede versioner, som jeg og de andre danske JJ-ambassadører var med til at sikre skulle lande i kollektionen, da vi besøgte Jack & Jones HQ tidligere på året. Tip: Køb den et par størrelser større end normalt, hvis du vil ramme oversize-looket, som jeg i hvert fald foretrækker med mine frakker for tiden. Shop den her, 799 kroner.


Bomberjakke. Elegant, ik? J&J’s Premium-linje har lavet en version af bomberjakken med teddybear krave og et ret eksklusivt udtryk, hvis jeg selv skulle sige det. Den fungerer perfekt som yderste lag på nuværende tidspunkt, men også perfekt under en uldfrakke, når vi kommer lidt længere hen på året. Shop den her, 599 kroner.


Parkaen. Okay, når det bliver lidt koldere, end det er nu, så er denne parka det oplagte valg. Vi har set en del i modebilledet, at de tekniske overdele sagtens kan mikses og matches med eksempelvis den mere formelle del af garderoben, og det er bestemt også tilfældet med denne, der fungerer til både et par jeans og en strik, men også over jakkesættet. Shop den her, 799 kroner.

Læs også: Ugens look: Tern fra H&M og herligt Undercover x Converse collab på fødderne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens look: Tern fra H&M og herligt Converse x Undercover collab på fødderne