FC Barcelonas stjerner ser bare ikke rigtigt cool ud i Thom Browne

Uniqlo annoncerer samarbejde med Alexander Wang

COLLAB. Uniqlo åbner snart butik i København. Det bliver et kæmpe win for byen. Ikke blot på grund af de mange luksus basics til skarpe priser, der kendetegner mærket, men også fordi Uniqlo altid er enormt gode, når det kommer til at lave samarbejder med luksushuse og spændende designere.

Netop på samarbejdsfronten er Uniqlo nu klar med endnu en god nyhed.

Uniqlo har netop annonceret et nyt samarbejde med New York-designeren Alexander Wang, der tilsyneladende ser stor fidus i samarbejder med high street-brands –tidligere har han også blandet blod med H&M. Det nye samarbejde vil tage sit afsæt i Uniqlos funktionelle Heattech-linje og byde på nogle af de minimalistiske signaturer, der typisk karakteriserer Alexander Wangs æstetik.

»Når jeg planlægger at udvide yderligere til nye kategorier, søger jeg partnere, som virkelig kan forny det produkt, vi laver, og sikre at vores kunder kan få adgang til det. Uniqlo er de ideelle partnere til en sådan kollektion af ’innerwear’, fordi vi deler en forståelse for funktionalitet og utilitarisme, og jeg er begejstret for, at vores samarbejde har resulteret i udviklingen af en ny HEATTECH-linje, det perfekte sted at starte fra, hvor vi slap for ti år siden«, fortæller Wang om samarbejdet.

Det bliver spændende at se resultatet af kollektionen, der allerede skulle lande senere på måneden. For Uniqlo beviser gang på gang, at det er gode ting, der kommer ud af deres samarbejder med profilerede designere og luksushuse. For eksempel står det seneste collab med JW Anderson stadig som et af mine klare favoritsamarbejder.

Læs også: Afslappet suiting med Troelstrup – sådan får du mest ud af dit jakkesæt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FC Barcelonas stjerner ser bare ikke rigtigt cool ud i Thom Browne