10 flotte vandrestøvler til vintergarderoben

Jeremy Scott elsker sine designs i H&M x Moschino-samarbejdet

H&M x Moschino. Den 8. november lander det årlige samarbejde mellem H&M og et luksushus. Denne gang har den svenske high street-kæde valgt at blande blod med Moschino, der har energibomben Jeremy Scott som kreativ styrmand.

Jeremy Scott er i designsammenhænge kendt for sine eksperimenterende designs, der ofte både byder på en bred potpourri af farver, mønstre, popkulturelle referencer, humor og næsten obskure kreative spins – tænk på hans sneakersamarbejde med Adidas for nogle år siden.

Derfor er det også med den største selvfølgelighed, at H&M-samarbejdet er fyldt til randen med styles, der hver især sender et statement. Der er både masser af Disney og MTV-prints, skøre silhuetter og MANGE farver.

Og kollektionen indeholder tilsyneladende alt det, Jeremy Scott gerne selv ville gå med – måske er det derfor, han selv er hoppet med i lookbooken. I et interview med Café Magazines modechef, Daniel Lindström, fortæller han om kollektionen, og han pointerer, at han virkelig elsker den.

Jeg har samlet de vigtigste spørgsmål og svar herunder.

Daniel Lindström: »Du må virkelig have elsket at lave kollektionen – den er jo så meget dig?«

Jeremy Scott: »Jeg ELSKER den. Specielt herrekollektionen, som er meget selvisk designet. Den består af styles som JEG har lyst til at tage på«.

DL: »Hvilke nøglestyles vil du pege på i kollektionen?«. 

JS: »Jeg er især vild med kollektionens jeans med med den overdimensionerede skridtlængde. De er fantastiske. Så er der også en af jakkerne, som jeg lavede til en af mine Moschino-kollektioner, men som aldrig kom i produktion. Nu kan mine fans endelig købe den. Og så elsker jeg den mash-up med Disney og MTV, vi har lavet med noget af printet«.

DL: »Hvem tænkte du på, da du designede kollektionen?« 

JS: »Alle mine fans rundt om i verden. H&M-samarbejdet er virkelig en milepæl i min karriere. De her styles, de bliver tilgængelige for så mange mennesker, der ikke tidligere har kunne købe mit tøj. Derfor ville jeg også sikre, at kollektionen skulle blive så meget Moschino som den overhovedet kunne blive«.

DL: »Dine venner er altid vigtige for dig. Det er også dem, som er med i lookbooken?«

JS: »Når jeg designer, så tænker jeg altid på mine venner. Lookbook-billederne er som en fest, da jeg hylder popkulturen, glæden, kreativiteten og energien hos de mennesker, som symboliserer kollektionen – blandt andet Pablo Olea, der er min bedste ven og PR Chef hos Moschino«.

DL: »Hvad inspirerer dig?«

JS: »Ofte er det ting, der sker på gaden eller i popkulturen. Til den her kollektionen tænkte jeg street, street, street. Jeg ville have en urban attitude, bling bling, italiensk glamour, pop og humor. Den er ethundrede procent mig. Den er ethundrede procent Moschino«.

DL: »Hvad er dit bedste stylingtip til mænd?« 

JS: »Vær altid dig selv, men skub gerne til grænserne. For mig handler mode om glæde og at udtrykke hvem man er«.

Kollektionen lander hos udvalgte H&M-butikker og online den 8. november.

Læs også: 10 flotte vandrestøvler til vintergarderoben

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 flotte vandrestøvler til vintergarderoben