Jeremy Scott elsker sine designs i H&M x Moschino-samarbejdet

Doxa Run er klar med efterårs-og vinterkollektionen – og jeg er stadig fan!

LØBEGEAR.  Når det kommer til løbegear, er jeg konsekvent i mine valg. Nike og det fremadstormende brand Doxa Run er uomtvisteligt de brands, jeg foretrækker at iklæde mig.

Nu er Doxa Run er klar med AW18-kollektionen. Den er navngivet Kenswed Ready, og med den cementerer John Hansen, grundlæggeren og designeren af mærket, at Doxa altid formår at skubbe grænserne for løbegear, når design, det funktionelle og kvalitet går op i en højere enhed.

Kollektionen består af 7 styles, der er præget af fadede prikker på løbejakker og tights og selvfølgelig en del grafisk print. Denne gang står frasen “READY” skrevet på ryggen af kollektionens tees, mens “Metal Health Club”, som vi før har set fra Doxa Run, igen tilbage som print.

Netop “READY”, der står printet på flere af kollektionens styles, indkapsler Doxas stærke fokus på social ansvarlighed, der har været en stor del af mærkets dna siden starten. Igen samarbejder Doxa nemlig i denne sæson med den svenske NGO Global Relations, der etablerede Kenswed Academy i Nairobi for år tilbage sammen med den kenyanske marathonløber Isaac Macharia. Sammen støtter de unge fra svære kår med uddannelse og drømmen om en karriere i løb. Læs mere her.

Den nye kollektion fra Doxa Run er landet og kan købes her. Og ja, jeg er som altid fan!

Læs også: De 15 sejeste items til løbeturen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeremy Scott elsker sine designs i H&M x Moschino-samarbejdet