Ugens look: Nylon, sneakers og afslappet styling

Gyakusou x Nike Zoom Fly er landet – og de kan stadig shoppes hos Voo Store

Foto: Nike SNKRS

SNEAKERS. Igennem flere år har Nike samarbejdet med Jun Takahashi om Gyakusou, som er eksklusivt løbegear, der mere end noget andet løbegear bevæger sig i krydsfeltet mellem running og fashion.

Sammen slap de forleden deres bud på Zoom Fly-modellen, der længe har været en af de mest interessante sneaker-silhuetter hos Nike. Og jeg må indrømme, at jeg havde forventet, at de ville blive revet væk – præcis som det har været tilfældet med Jun Takahashis Undercover-samarbejde med Nike om React Element 87-modellerne. 

Det er imidlertid ikke sket. Eller jo, hos Nike SNKRS blev de udsolgt med det samme, men ikke hos Voo Store, hvor du stadig kan købe alle tre colorways af den nye Nike x Gyakusou Zoom Fly-model i stort set alle størrelser. Det vil jeg anbefale dig at gøre!

Du kan både bruge dem som løbesko – jeg løber selv i Zoom Fly-modellen, og jeg synes, at den er helt perfekt. Men du kan bestemt også bruge dem til hverdag, hvor jeg selvfølgelig ville gøre dem til et afslappet element sammen med mit jakkesæt.

Jeg elsker dem!

Shop dem hos Voo Store:
Sort 
Lilla
Blå

Læs også: Ugens look: Nylon, sneakers og afslappet styling

Foto: Nike SNKRS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens look: Nylon, sneakers og afslappet styling