Gyakusou x Nike Zoom Fly er landet – og de kan stadig shoppes hos Voo Store

Mfpens jakkesæt indkapsler herremoden netop nu!

TREND. På mit sofabord derhjemme ligger den nyeste udgave af Vogue Hommes. På forsiden står skrevet »Chic is back«. Highsnobiety har netop bragt artiklen »Tailoring is making a comeback«, mens jeg igen har skrevet om afslappet suiting her.

Ikke at jakkesættet nogensinde har været væk, men trendmæssigt vender det for alvor tilbage nu.

Som en modreaktion på herremodens største trends de seneste år, ser vi nu, hvordan klassisk tailoring og jakkesæt i alverdens versioner vender tilbage i kollektionerne hos stort set alle brands og skaber en signifikant forandring i modebilledet. Det hele bliver mere klassisk, mere elegant.

Hele trenden indkapsles meget godt af danske mfpen, der længe har været et af de mest interessante brands herhjemme, hvis du spørger mig. Sigurd Bank har gjort sig stærkt bemærket med sin æstetik, som du kan blive klogere på her i et interview, jeg lavede til Soundvenue for et år siden.

Mfpen er ikke ligefrem et brand, man forbinder med jakkesæt, selvom Bank har kredset om det de seneste sæsoner. Men i AW18-kollektionen kan du finde et suit, der viser, hvordan et jakkesæt kan trækkes i forskellige retninger, og hvorfor tailoring er så relevant netop nu.

Det ternede sæt har både en semioverdimensioneret brystlomme, tilsvarende store lommer på siden samt treknaps lukning, mens bukserne har ekstra bredde og læg, der samlet set giver jakkesættet et afslappet udtryk, som jeg er helt vild med!

Køb blazeren her og bukserne her.

Læs også: Gyakusou x Nike Zoom Fly er landet – og du kan stadig købe dem hos Voo Store

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gyakusou x Nike Zoom Fly er landet – og de kan stadig shoppes hos Voo Store