Mfpens jakkesæt indkapsler herremoden netop nu!

Ugens look: 6 nyheder fra Troelstrup, der skaber det perfekte efterårslook

Troelstrup

Reklame Troelstrup. Som du måske allerede har set her Preppy Beast og på min Instagram-profil, er jeg teamet op med Troelstrup for at sætte fokus på den københavnske herreekviperingsklenodie. Du kan læse mere her i mit første indlæg om afslappet suiting, mens jeg senere på måneden kommer til at tage dig på en guidet tur gennem butikkens stueetage, der i foråret fik en makeover.

Vi skyder dog ugen i gang et andet sted, nemlig med et look fra butikken, jeg gerne trak i netop nu. Det er ugens look, der samler flere af de både funktionelle, praktiske og outdoor’ish tendenser, der præger modebilledet netop nu. Jeg har blandt andet valgt en praktisk, varm, men også cool jakke C.P. Company. En Fair Isle-mønstret strik fra Tom Rusborg, der virkelig er aktuel igen takket være brands som Prada, der også har dyrket mønstre som disse i efterårs- og vinterkollektionen.

Støvlerne er fra Veja og er en hybrid mellem en sneaker og de vandrestøvler, der er så aktuelle i denne sæson. Se min guide til vandrestøvlerne her. Mens jeg også har tilføjet både en paraply fra Swims, habitbukser fra Oscar Jacobson og et halstørklæde fra Le Fix, som er nyt brand hos Troelstrup.

Shop hele looket herunder.

Læs også: Afslappet suiting med Troelstrup – få mest ud af dit jakkesæt  

1. Jakke fra C.P. Company til 4600 kroner. Shop her.

2. Støvler fra Veja til 1000 kroner. Shop her.

3. Strik fra Tom Rusborg til 800 kroner. Shop her.

4. Oscar Jacobson habitbukser til 1400 kroner. Shop her.

5. Le Fix halstørklæde til 300 kroner. Shop her.

6. Swims paraply til 399 kroner. Shop her.

Læs også: 10 flotte vandrestøvler til vintergarderoben 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mfpens jakkesæt indkapsler herremoden netop nu!