Ugens look: 6 nyheder fra Troelstrup, der skaber det perfekte efterårslook

Derfor skal du have en neckerchief i din garderobe

ACCESSORIES. Der skal meget få accessories til at pifte nærmest ethvert outfit op. Ja, det er et ganske simpelt modegreb, der virkelig kan gøre underværker. Uanset om der er tale om et slips, en halskæde, en ring, en pocket square eller noget helt femte, så er det ofte detaljerne, der gør forskellen, når man som mand – eller kvinde for den sags skyld – klæder sig på.

Neckerchiefs er en accessory, der i min optik er enormt undervurderet i herregarderoben. Den lille silke- eller bomuldsklud har i flere år været en af mine klare favoritaccessories til hverdagsbrug. Den er cool, alsidig og nem at style i vidt forskellige retninger. Jeg bruger den oftest, når jeg blot smider en tee under mit jakkesæt, men gerne vil pifte det hele lidt op. Samtidig kan man også sagtens smide den under sin skjorte – dog skal man passe på, at den ikke bliver for godsejer at se på. Og har man “bare” en t-shirt eller strik og et par sneakers på, har den bestemt også sin berettigelse.

Lige nu har Martin Asbjørn eksempelvis et fremragende bud i kollektionen. Det er den, jeg har på på billedet ovenfor, og den kan shoppes her. Men det er også muligt at finde nogle gode bud hos både Gucci, Hermés eller blot at binde en klassisk bomuldsbandana om halsen.

Læs også: Ugens look: 6 nyheder fra Troelstrup, der skaber det perfekte efterårslook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens look: 6 nyheder fra Troelstrup, der skaber det perfekte efterårslook