Derfor skal du have en neckerchief i din garderobe

På guidet rundtur i Troelstrups nye univers

Foto: Daniel Overbeck

REKLAME FOR TROELSTRUP. I oktober måned har jeg både her på Preppy Beast og på min Instagram sat fokus på den københavnske herretøjsdestination Troelstrup. Jeg startede med vise, hvordan jeg styler jakkesættet afslappet, hvorefter jeg guidede til det perfekte efterårslook, der forener funktionalitet og komfort med en af sæsonens helt store tendenser.

Som jeg tidligere har beskrevet, er det nu blevet tid til at tage på en guidet rundtur i Troelstrups stueetage, der tidligere på året fik en makeover – og som løbende har fået tilføjet nye brands og dermed skabt et brandmix, der adskiller sig fra det univers, de fleste nok forbinder butikken på Vester Voldgade i København med. Her er det nemlig oftest skræddersyede jakkesæt og mere formel beklædning, der har været kernen.

Makeoveren i butikkens stueetage har medført, at der nu bliver sat endnu mere fokus på nye brands som  C.P. Company, NN07, Harris Wharf, Common Projects, Rains, Le Fix og mange flere. Det er tydeligt, hvordan Troelstrup med netop stueetagen gerne vil appellere til en anden målgruppe, ligesom de umiddelbart gerne vil have den nuværende til at dresse lidt ned til tider. Og jeg synes, at det nye brandmix i stueetagen både komplimenterer resten af butikken enormt godt, ligesom det skaber nogle stærke synergier.

Som prikken over i’et bliver Troelstrups nye vibe måske bedst indkapslet af den ene væg i butikken, hvor kult-kunstneren Husk Mit Navn har dekoreret den med sin karakteristiske kunst. Det er fedt!

Ja, Troelstrup er meget mere end blot jakkesæt.

I forbindelse med samarbejdet gav jeg derfor også mig selv den challenge, at jeg på tre minutter ville finde et sæt i butikken, der viser den “nye” vej Troelstrup også ønsker at gå i.

Det hele resulterede i, at jeg kombinerede en Tiger of Sweden denimjakke med et par Calvin Klein bukser med den karakteristiske stribe langs siden. Skoene blev en 574’er fra New Balance, og for at give det hele lidt kant, så fandt jeg en pyjamasskjorte fra Derek Rose og trak den ind i en hverdagskontekst.

Se hvordan det hele foregik i videoen herunder, hvor du samtidig kan fange den vibe, Troelstrup har formået at skabe i stueetagen.

Videoen er lavet af Daniel Overbeck @the.newborn.

Se også mine tidligere indlæg i samarbejde med Troelstrup her (Afslappet suiting) og her (Det perfekte vinterlook).

Læs også: Mfpens jakkesæt indkapsler herremoden netop nu

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor skal du have en neckerchief i din garderobe