På guidet rundtur i Troelstrups nye univers

Berluti og Kris Van Assche viser gode takter med første capsule kollektion

Foto: Berluti/Alessio Bolzoni

CAPSULE COLLECTION. Der har været meget snak og skriverier om de mange udskiftninger på chefdesignerposterne hos de store modehuse hele året. Snakken har hovedsagligt handlet om Hedi Slimane hos Celine, Virgil Abloh hos Louis Vuitton, Riccardo Tisci hos Burberry og Kim Jones hos Dior, som alle viste deres første kollektioner på catwalken under sommerens modeuger.

Den forhenværende Dior-designer, Kris Van Assche, er derimod gået mere under radaren efter Kim Jones overtog styringen hos Dior, og han selv tog turen til Berluti. Men det skal der nok blive lavet om på nu, hvor designeren for første gang viser, hvordan han har tænkt sig at sætte sit præg på det LVMH-ejede luksushus.

Selvom designeren først kommer til at præsentere sin første fulde kollektion på catwalken under modeugen i Paris til januar 2019, har Berluti nu lanceret lookbooken til den første kollektion fra designernes hånd – en capsule SS19-kollektion, der rammer butikkerne til januar. Og ja, det er helt tydeligt, hvilken retning Van Assche har tænkt sig at trække modehuset i.

I særligt sine sidste kollektioner for Dior Homme, så vi et stort mix af suiting og mere sportswear-inspirerede items, der blev forenet i stylingen. Den tilgang fører Van Assche videre hos Berluti, hvor debutkollektionen – som selvfølgelig kredser om mange essentials fra Berlutis arkiver – består af en masse gode suits med stumpede bukser, loafers og lækre lædertasker, men også sportsjakker, tracksuits, chunky sneakers og bomberjakker.

Man kan med god grund glæde sig til januar, hvor Van Assche viser sin første fulde kollektion for mærket, mens denne capsule også bliver mulig at shoppe. Men måske vigtigst af alt, så kan du finde masse af inspiration til dit eget look de næste måneder i netop denne lookbook.

Og ja, hvem sagde det var slut med stumpede jakkesætsbukser?

Læs også: På guidet rundtur i Troelstrups nye univers

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På guidet rundtur i Troelstrups nye univers