Berluti og Kris Van Assche viser gode takter med første capsule kollektion

Kim Jones’ første kampagne for Dior rammer plet med Prins Nikolai som frontfigur

Foto: Dior SS19 campaign af Steven Meisel

KAMPAGNE. Kim Jones’ første kollektion i spidsen for Dior, der blev vist ved modeugen i Paris i sommer, var sæsonens bedste. Det er utvivlsomt! 

Alt i kollektionen og showet omkring var ren perfektion. Det er selvfølgelig store ord, men med kollektionen cementerede Kim Jones, hvorfor han er min favoritdesigner – og i øvrigt har været det i mange år.

Der var masser af højdepunkter at fremhæve dengang, der stadig står klart i min erindring. Hans designs og styling af især jakkesættet var inspirerende. Soundtracket til showet, der blev leveret af Diplo, var nice. Den store Kaws BFF-installation på midten af catwalken var unik. Og så var der modelcastet, der blandt andet inkluderede Prins Nikolai, og selvfølgelig collabs med Yoon Ahn og Matthew Williams, der alt sammen fik det hele til at gå op i en højere enhed.

Alle højdepunkter fra showet er opsummeret her i en reportage, jeg lavede til Soundvenue.

Nu har Kim Jones og Dior-holdet så sluppet kampagnen til debutkollektionen løs. Den fortsætter i den ånd og æstetik, der prægede showet i sommer, når Prins Nikolai er i front og endnu en BFF kreation fra Kaws præger det samlede æstetiske udtryk.

Det er Steven Meisel, der har skudt kampagnen, hvor Kim Jones også fremhæver nøglestyles fra kollektionen som den splitdesignede blazer, de Converse-lignende sneakers, jumpsuitet og mere.

»Jeg ville have, at kampagnen reflekterede den ånd, som var i SS19-showet«, fortæller Jones til WWD og fortsætter: »Jeg har altid ønsket mig at arbejde med Kaws. Han er super chic, og hans arbejde taler til mange forskellige mennesker«, slutter han. 

Og ja, kampagnen og kollektionen taler i hvert fald til mig. Kim Jones formår altid at ramme plet.

Læs også: Berluti og Kris Van Assche viser gode takter med første capsule kollektion

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Berluti og Kris Van Assche viser gode takter med første capsule kollektion