7 gode jakker til november – fra puffer til trenchcoat

Tern og efterårslook med Jack & Jones

REKLAME FOR JACK & JONES. Endelig er det blevet tid til at trække i efterårslooket. Og hos mig består det selvfølgelig altid af masser af lag på lag-styling, der giver rig mulighed for at trække sit look i mange forskellige retninger.

Især ternene fylder også meget i min efterårsgarderobe i år, hvilket jeg har prøvet at indkapsle med dette look fra Jack & Jones, som jeg snuppede med, da jeg i går var forbi butikken for at optage julevideoer sammen med Lasse Ribergård, der lander i slutningen af november. Vi giver tips og tricks til styling af julefrokost-lokket, tøjet til juleaften, snakker gode juleminder og fortæller masser af røverhistorier. Dem skal I glæde jer til at se!

Men tilbage til looket og ternene. Det Brande-baserede brand har netop har sluppet en ternet uldjakke, som er en hybrid mellem en bomberjakker, uldfrakke og blazer. Den er jeg ret vild med og den bliver en favorit hele efter/vinter-sæsone – både som yderste lag og under en frakke, når det bliver rigtig koldt. Jakken har jeg stylet med et par ternede bukser med læg og en stumpet silhuet, der også netop er landet online og i butikkerne. Og skulle du tvivle på, hvorvidt de stumpede bukser stadig har deres aktualitet og berettigelse i modebilledet, så skal du bare klikke her, hvor jeg har skrevet lidt om Kris Van Assches aftryk på Berluti.

Jakke: Jack & Jones // Bukser: Jack & Jones // Strik: Jack & Jones

Læs også: 7 gode jakker til november – fra puffer til trenchcoat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 gode jakker til november – fra puffer til trenchcoat