Tern og efterårslook med Jack & Jones

Debutkollektionen fra The Row er elegant og tidløs – men alligevel designet til et fåtal

Foto: Owen Reynolds for MR PORTER, styling af Mitchell Belk

THE ROW. Mary-Kate og Ashley Olsen meldte i sommer ud, at de ville tilføje et herreunivers til deres eksklusive brand The Row, der længe har været underspillet favorit blandt mange især insidere modebranchen, og som ved CFDA Awards tidligere på året vandt titlen som årets accessories-designer

Efter 12 år med fokus på kvinderne, er første herrekollektion fra tvillingerne nu landet– og den er præcis så underspillet, elegant og tidløs, som man kunne forvente og håbe på. Fokus hos The Row er nemlig ikke prangende detaljer eller store udskejelser. Visionen er derimod at skabe de bedste styles, med de bedste materialer, hvor det taktile er det altoverskyggende. 

Læs også: Tern og efterårslook med Jack & Jones 

Og er man til “klassisk” menswear, som jeg er, så er der blot at sige; wow, hvor er det pænt, selvom det selvfølgelig er ganske forudsigeligt. 

I kollektionen er der blandt andet flere stærke frakker, dobbeltradede blazere, striktrøjer og loafers i velour. 

Men ja, trods kollektionens alsidighed og tidløse æstetik, er den desværre designet til et fåtal af mænd, for priserne er nærmest astronomiske. Et t-shirt koster for eksempel +300 euro, men fleres frakker koster +4000 euro! 

Anyways. MR PORTER har i en ny editorial foreviget den nye kollektion fra The Row, når de har stylet den på Charles Henry Gordon-Lennox. Den fine editorial er akkompagneret af et interview, du kan læse her. 

Shop kollektionen her. 

Læs også: 7 gode jakker til november – fra puffer til trenchcoat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tern og efterårslook med Jack & Jones