Debutkollektionen fra The Row er elegant og tidløs – men alligevel designet til et fåtal

Uniqlo x Takashi Murakami byder på de perfekte t-shirts – og de koster under 150 kroner

KUNST MØDER MODE. I en årrække har Takashi Murakamis legesyge, småbarnlige popkunst været en favorit hos mig. Det er umuligt ikke at lade sig drage af den japanske kunstners evne til at bruge farver og referencer til anime og manga. Og som en favorit står selvfølgelig hans blomstermotiver, der også for længst er blevet en Murakami-signatur.

Murakami har tidligere samarbejdet med brands som Vans og Louis Vuitton, men også Uniqlo har fået æren af at blande blod med kunstneren, der eksempelvis også er fast inventar i samme kredse som Kanye West og Virgil Abloh  kommer i. I sommer sad han side om side med Kanye West på front row, da Virgil Abloh viste sin debutkollektion for Louis Vuitton, ligesom han også har samarbejdet med Virgil om nogle kunstprojekter.

Er du også vild med Murakamis univers, kan du hos Uniqlo netop nu shoppe et Uniqlo x Doraemon x Murakami collab, der byder på en masse t-shirt-godter, der viser kunstnerens æstetik og univers. Ikke nok med at Murakamis sejeste motiver er printet på forskellige t-shirts, så koster de også kun ca. 120 kroner. WIN! De kan selvfølgelig hurtigt blive lidt vilde at se på, men styler du den med noget nedtonet, så har de bestemt berettigelse i garderoben.

Shop samarbejdet hos Uniqlo her.

Læs også: Debutkollektionen fra The Row er elegant og tidløs – men alligevel designet til et fåtal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Debutkollektionen fra The Row er elegant og tidløs – men alligevel designet til et fåtal