Dobbeltradet suit fra Sand Copenhagen

3 favoritter fra H&M x Moschino – lander i morgen

H&M x MOSCHINO. I morgen går det løs. H&M slipper sit designsamarbejde med modehuset Moschino, der har Jeremy Scott med den krøllede hjerne som kreativ styrmand. Fra klokken 09.00 kan kollektionen blandt andet shoppes i flagskibsbutikken på Strøget i København eller online lige her.

Forleden var jeg forbi H&M’s showroom i København for at få et preview på kollektionen. Og lad mig bare slå fast; det er helt sikkert ikke en kollektion, der henvender til massen. Scotts hang til popkulturelle og ofte lidt småbarnlige referencer gennemsyrer kollektionen. Men selvom det er en larmende kollektion, kan man sagtens pille en del styles ud og style dem en smule “ned”. Og ja, formår man det – eller er man bare typen, der går all in på glitter – så bliver det faktisk helt cool at rende rundt med Mickey Mouse på maven eller MTV-logoet på brystet.

Se mine favoritter fra kollektionen herunder, ligesom du kan også læse Jeremy Scotts tanker om kollektionen i mit tidligere indlæg her.

Vi starter med bæltetasken, der stadig fastholder sin aktualitet i modebilledet. Også her er der en af de mange popkulturelle referencer, når Moschino-broderiet fader ud i MTV-logoet. Shop den her fra i morgen kl. 09.00 til 499 kroner.  

Next up er denne strik med Fedtmulle. Smid den under dit navy jakkesæt, og du er good to go. Shop den her fra i morgen kl. 09.00 til 799 kroner

Var det noget med en rød crewneck med palietter? Normalt ikke, men når den kommer fra H&M og Moschino, så kan den alligevel noget. Jeg har faktisk været ret game på den her siden lookbooken kom ud. Shop den her fra i morgen kl. 09.00 til 499 kroner.

Læs også: Tern og efterårslook med Jack & Jones

1 kommentar

  • Den første taske er jo for vild! Tror dog ikke at jeg kommer til at investere i noget fra kollektionen, den er lidt for speciel! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dobbeltradet suit fra Sand Copenhagen