3 favoritter fra H&M x Moschino – lander i morgen

Tag på vandretur med MR PORTER og Visvim – nyt collab landet!

Foto: Mr Blair Getz Mezibov, Mr Porter

OUTDOORCENTRISK. Ja, jeg ved det godt, at jeg med stor hyppighed kaster kærlighed efter Mr Porter. Men modedestinationen formår med konsistens at markere sig med konstant udvidelse af den i forvejen imponerende brandportefølje, stærke editorials og ikke mindst collabs, der senest har inkluderet modehuse som Balenciaga og Prada.

Nu er Mr Porter klar med et collab med japanske Visvim, og sammen har de fundet inspiration i de amerikanske nationalparker og bjergbestigere fra 60’erne og 70’erne, mens Visvims kerneæstetik med outdoor- og workwear-referencer dominerer.

Samarbejdet består af 28 items, der inkluderer et stærkt udvalg af dynejakker, strik, jeans, moderne takes på vandrestøvlen og meget mere.

Visvim har i mange år markeret sig enormt stærkt i modebilledet med sit karakteristiske univers. Alligevel virker samarbejdet og kollektionens styles mere relevante end nogensinde. Workwear, vandrestøvler og outdoor-referencer har aldrig været mere aktuelle i modebilledet – det var jeg blandt andet forbi Go’ Morgen Danmark og fortælle om tidligere på ugen. Og det er udtrykket, der dyrkes til fulde i samarbejdet – fra tøjet til billedematerialet.

Hos MR PORTER er man også glad for samarbejdet.

»Visvim er et brand, der appellerer til connoisseurs og som har et kult-following. Det har de, fordi Visvim-holdet forener stærke designs, produktion og ikke mindst autencitet, der normalt trækker på referencer fra en vintageperiode eller kulturelle begivengheder«, fortæller Toby Bateman, managing director hos Mr Porter, til WWD.

Shop kollektionen her, og læs Mr Porters interview med Visvims Hiroki Nakamura her.

Læs også: 3 favoritter fra H&M x Moschino-kollektionen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 favoritter fra H&M x Moschino – lander i morgen