Tag på vandretur med MR PORTER og Visvim – nyt collab landet!

9 ting alle mænd skal have denne vinter

ESSENTIALS. Vinteren er (næsten) over os. Det samme er juletiden. Fællesnævneren for begge dele er, at vi de kommende måneder kan se frem til masser af hygge og festlige begivenheder.

Med årstiden og de mange festivitas in mente, har jeg samlet 9 ting, jeg mener manden skal have i garderoben og toilettasken denne vinter. Det handler om alt fra den moderniserede vandrestøvle til håndcreme og smokingbukser.

1. Den moderniserede (vandre)støvle. 

En af årets helt store tendenser er vandrestøvlen. Uanset om de kommer fra “autentiske” brands som Salomon og Columbia eller fra modehuse som Gucci og Lanvin, så er det smartere end nogensinde før at hoppe i støvlen. Jeg har selvfølgelig taget Guccis imponerende bud med på listen, der kan købes hos Mr Porter her. Men jeg kunne heller ikke holde nallerne fra Très Biens samarbejde med Diemme, der kan shoppes her.

Og skulle du i stedet være på udkig efter en budgetvenlig version, så har H&M et godt bud her.


2. Den chunky striktrøje 

Vinter er lig med hygge. Og skal man hygge sig, skal man selvfølgelig iklæde sig en chunky striktrøje. Der er masser af gode bud derude. Hos Ami, Arket og Acne Studios kan du finde mange af mine favoritter, men jeg er også vild med denne Fair Isle-udgave fra Bellerose. Shop den her.


3. Det strikkede slips i sort

Ja, jeg laver selv slips med mit mærke AN IVY. Og ja, et slips hører sig naturligvis til i julemåneden – uanset om det skal bruges til julefrokosterne eller hverdagsbrug.

Men hvilket skal du så vælge?

Forleden overraskede Virgil Abloh mig helt vildt, da han aflagde Ralph Lauren et besøg, hvor strikslipset blev stylet med en Louis Vuitton jakke. Så selvfølgelig skal det være et sort strikslips, der skal på denne liste – takket være Virgil.

Shop her til 299 kroner hos AN IVY.


4. Loafers i velour

Hvis ikke man skal have loafers i velour på til jul og/eller nytår, så ved jeg ikke hvornår? H&M har lavet et par loafers i velour med et broderi, der dragede min opmærksomhed fra første gang, jeg så dem. Nu har jeg selv klikket dem hjem, og du kan gøre det samme her.


5. Den perfekte (og varme) vinterfrakke

Præcis som det er tilfældet med vandrestøvlerne, så er de tekniske parkaer og frakker sæsonens helt store ting. J. Lindeberg har lavet et perfekt bud i en popblå farve. Det er en dyr sag, men den er holdbar i mange år, og samtidig støtter man klimaforsking med 1 procent af købet. Shop den her.


6. En god håndcreme

Med vinterkulde følger tørre hænder, men det kan du selvfølgelig tage hånd om, bla. med denne håndcreme fra Byredo. Og det svenske mærkes cremer er mindst ligeså herlige som parfumerne. Shop her.


7. Velduftende parfume

Fra creme til parfume. Shop den selv eller skriv den på ønskelisten til jul. Loewes 001 har længe været en af mine favoritter, og du kan købe den her.


8. Julede smokingbukser

Med de mange festivitas i december er det selvfølgelig også en god idé at kigge efter et par smokingbukser, der giver dig et elegant look uanset om du styler dem med blazer til julefrokosten eller blot med en striktrøje eller højhals juleaften.

Shop dem hos H&M her.


9. Et varmt og flot halstørklæde

Med vinteren lige om hjørnet har du en god undskyldning for at tilføje et nyt scarf til samlingen. Jeg er stadig vild med dette helt enkle bud fra Prada med det karakteristiske røde logo. Shop her.

Læs også: Tag på vandretur med Visvim og Mr Porter – nyt collab landet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tag på vandretur med MR PORTER og Visvim – nyt collab landet!