9 ting alle mænd skal have denne vinter

J. Lindeberg parka og suit

VINTERJAKKER. Jeg har efterhånden skrevet om tendensen et par gange her på domænet, men de praktiske jakker har virkelig vundet indpas i herremoden denne efterårs-og vintersæson. På catwalken har vi eksempelvis set parkaen være massivt tilstede hos Balenciaga, Louis Vuitton, Lanvin og Junya Watanabe.

Jeg har altid sværget til uldfrakkerne, men denne vinter kommer jeg til at udvide mit repetoire, når jeg skal iklæde mig det yderste lag.

Ja, i takt med at tendensen er spiret, er jeg ganske enkelt blevet helt vild med både dynejakkerne og parkaerne – og alsidigheden i stylingmulighederne. Parkaen og dynejakkerne er nemlig ikke kun forbeholdt vandreturene på de kolde vinterdage. Min foretrukne styling er nemlig når de varme og praktiske overdele møder sneakers og det formelle med jakkesættet.

Parka: J. Lindeberg // Blazer: Samsøe Samsøe (GAVE) // Bukser: Samsøe Samsøe (GAVE) // Taske: Acne Studios x Fjällräven // Sko: Raf Simons x Adidas (lignende)

Læs også: 9 ting alle mænd skal have denne vinter 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 ting alle mænd skal have denne vinter