J. Lindeberg parka og suit

Burberry skyder julen i gang med stjernespækket kampagnevideo med flere overraskelser

Foto: Burberry. Matt Smith i den perfekte car coat. 

JUL HOS BURBERRY. Hvis ikke du allerede er kommet i julestemning, så kan det være, at Burberrys nye kampagnevideo kan hjælpe dig lidt på vej. Det britiske modehus har nemlig netop offentliggjort julekampagnen for 2018 – og det er en stjernespækket en af slagsen, der blandt andet byder på en hyldest af ikoniske Burberry styles og teasere på det kommende samarbejde mellem Burberry og Vivienne Westwood.

Man må antage, at Riccardo Tisci har haft en finger med i spillet, men det er den britiske kunster  Juno Calypso, der har instrueret og skudt videoen til kampagnen.

»Jeg ville portrættere en mere realistisk britisk jul, men stadig skudt gennem en fantasilinse«, fortæller han og fastslår, at kampagnevideoen bevæger sig om tematikker som det uforudsigelige britiske julevejr, familie, forsinkede toge og julemiddage.

»Kampagnen tager dig gennem alle sæsonens vigtigste ritualer – på godt og ondt. Men det er det, der bringer os sammen«, afslutter han.

Det stjernespækkede hold, som holder jul sammen med Burberry, består af M.I.A, Kristin Scott Thomas, Matt Smith samt Naomi Campbell (ja, der er virkelig kommet rift om supermodellen igen!) og hendes mor

»Jeg har altid elsket Burberrys karakteristiske britiske vibe, og jeg er vildt glad for at kunne arbejde sammen med min egen mor, Valerie, i denne kampagne. At arbejde med hende har frembragt så mange gode minder og traditioner fra julen, da jeg voksede op – så det har føltes ekstremt specielt«, siger Naomi Campbell, der i kampagnen faktisk er iklædt et af sættene fra det kommende samarbejde mellem Burberry og Vivienne Westwood, der lander i starten af det nye år.

Og kan vi så lige snakke om Matt Smiths look her til sidst? Han sidder jo i den perfekte car coat. Og stylingen med afsæt i brunlige nuancer giver mig en seriøs lyst til at trække i brun, brun og brun hele vinteren!

Læs også: J. Lindeberg parka og suit

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

J. Lindeberg parka og suit