I Go' Morgen Danmark: Outdoor-trenden i herregarderoben

AN IVY har lavet de 3 perfekte oxford skjorter!

Foto: Victor Jones

BUTTON DOWN. YES!! Endelig er de her. De perfekte oxford button-down skjorter, som Nikolaj og jeg har arbejdet længe på hos AN IVY. Resultatet er blevet tre klassiske og tidløse styles i henholdsvis hvid, blå og stribet. Vi har fået dem lavet i Portugal, uden synlige logoer (ja tak!) og selvfølgelig med den perfekte button-down krave med den helt rette længde og et preppy rul.

Oxford Skjorten med en button-down krave er formentlig den mest essentielle beklædningsgenstand i herregarderoben. Alle har én, og skjorten ser godt ud til alt. Den fungerer under jakkesættet – gerne stylet med slips –, mens den også er cool til både denim og hybridbuksen, som jeg har på på flere af billederne, vi skød forleden.

Selvom oxford skjorten er en essential og fuldstændig udødelig i herregarderoben, har der manglet en version, der havde alle de oprindelige Ivy League referencer og som ikke havde synlige logoer. Den har vi nu skabt med AN IVY, og vi er så glade for resultatet.

Alle tre styles er netop gået online. Shop dem her.

Læs også: I Go’ Morgen DK: Outdoor-trenden i herregarderoben

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Go' Morgen Danmark: Outdoor-trenden i herregarderoben