I Go' Morgen Danmark: Outdoor-trenden i herregarderoben

9 sikre julegaveønsker til manden – også til ham, der ikke ønsker sig noget

Foto: Smythson notesbøger og Thom Browne pung fra MR PORTER 

JULEGAVEGUIDE. December nærmer sig med hastige skridt. Det samme gør tiden for ønskelister og julegaveindkøb. Dét med at få skrevet en ønskeseddel, er dog noget, som de fleste mænd har det lidt svært ved.

Men bare rolig.

Uanset om du mangler inspiration til din egen ønskeseddel eller en gaveidé til manden, der absolut ikke ønsker sig noget, så har jeg samlet en lang række gode bud på gaver her.

Læs også: AN IVY har lavet de tre perfekte oxford skjorter 

1. Notesbogen fra Smythson. 

Vi lever i en digital tidsalder, hvor det håndskrevne mere eller mindre er på vej i glemmebogen. Trods det faktum er jeg stadig en sucker for at nedskrive ting i hånden – hvis jeg får en pludselig idé eller skal huske noget –, og jeg er overbevist om, at de fleste mænd vil have det på samme måde, hvis de havde en notesbog fra Smythson liggende.

Siden 1887 har det britiske foretagende skabt flotte notesbøger, hvor et af mærkets mest væsentlige karakteristika de senere år – udover den luksuriøse cross-grain læderoverdel – har været de små, sjove ordspil, der står på forsiden som ‘Notes’ og ‘The Boss’

Shop sættet med de to notesbøger her.


2. Håndcremen fra Haeckels. 

Vi går en kold tid i møde, der ofte byder på både tørre og sprukne hænder. Sådan behøver det heldigvis ikke at være. Med en god håndcreme kan man komme langt, og Haeckels bud er både lækker og kan være med til at få dig og dine hænder hel gennem vinteren.

Shop håndecremen her.


3. Kortholderen fra Thom Browne. 

Du kan ikke gå galt i byen med en lækker pung/kortholder – heller ikke selvom vi lever i en tid, hvor Mobilepay, Paypal og Bitcoins nærmest har overtaget som vores foretrukne betalingmetoder (okay, sat lidt på spidsen).

I flere år har Thom Brownes lille kortholder med den karakteristiske tricolore og pebble-grain læder været min absolutte yndling. Og det er jeg sikker på, at den også kan blive det hos mange andre mænd. Den er et underspillet statement, der med sine flotte detaljer er en af de absolut mest svedige kortholdere derude!

Shop kortholderen her.


4. Hjemmeskoene fra Quoddy. 

Okay, hjemmesko har faktisk altid været forbundet med en “hadeting” under juletræet. Sådan behøver det bare ikke at være. Hvis du virkelig vil forkæle eller ønsker at blive forkælet, kan du rette blikket mod Quoddy, som er kendt for deres sejlersko, men som også har lavet de PERFEKTE slippers med lammeskind. Ja, de er ren luksus at træde ned i dem efter en lang dag på kontoret.

Shop dem her.


5. Sneakeren fra Converse x JW Anderson.

Uanset stil, så er Converse 70s altid en sikker vinder. De er gode på kontoret (også stylet med et jakkesæt!), på daten og til den afslappede søndagsmundering. Det sidste år har min favoritversion af silhuetten været samarbejdet med JWA, der har udstyret skoen med et flot grid-print. Tro mig, dem her vil alle blive glade for og se godt ud i.

Shop dem her.


6. Rejsesættet fra Czech & Speake. 

Den her er god – i hvert fald, hvis du selv eller gavemodtageren lever et liv på farten. Czech & Speake har lavet et fint lille rejsesæt bestående af nødvendigheder som en negleklipper, neglefil, pincet og saks, der altid er gode at have med. Det hele kommer i en flot boks, der cementerer, at man altså har styr på tingene helt ned i mindste detalje.

Sættet kan shoppes her.


7. Slipset fra AN IVY.

Et godt slips er også en sikker vinder på ønskesedlen og under juletræet. Ja, jeg har tilladt mig at smide et par stykker fra mit eget brand på listen. Uanset om det skal være smart casual med et strik slips eller mere preppy med en stribet udgave i silke og hør, så kan det findes hos AN IVY. Og ja, alle mænd ser bare godt ud i et slips fra tid til anden.

Shop slips her.


8. Et godt magasin som Scandinavian Man.

Bevares, det kræver naturligvis at du eller manden, som skal have gaven, er interesseret i mode. Men i så fald er magasinet en perfekt gave, der både pryder på coffee table-bordet derhjemme og som giver en spændende indsigt i moden netop nu. Scandinavian Mans nyeste udgave, 3, byder på en diskussion om fysiske butikker vs. nethandel i modebranchen. Det er interessant læsning.

Shop magasinet her.


9. Duft (måske fra Louis Vuitton)

En god duft er også en sikker vinder under juletræet. Selvfølgelig er valg af parfume en meget subjektiv sag, men jeg ellevild med Louis Vuittons ‘L’Immensité’ netop nu. Det er selvfølgelig også en duft i den meget dyre ende, men gode alternativer lige nu kan være Byredos ‘Black Saffron’ og Tom Fords ‘Noir’

Shop duften her.

Vil du give en mere eksklusiv gave? Se udvalget af Omega online

Læs også: I Go’ Morgen Danmark: Outdoor-trenden i herregarderoben

2 kommentarer

 • The actual procedure for betting on greyhounds on the internet is a unconditionally easy thing of logging in to your account and
  picking a track. The biggest companies take most currencies and allow an interface translated to a
  lot of languages. Brokerage sites supply you in imitation of software programs and internet tools for analysis and
  a forex account. People haven’t misused in two or three thousand decades.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Some genuinely nice stuff on this web site,
  I like it.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Go' Morgen Danmark: Outdoor-trenden i herregarderoben