9 sikre julegaveønsker til manden – også til ham, der ikke ønsker sig noget

Supreme og Timberland laver de perfekte vandrestøvler – lander på torsdag

Foto: Supreme

SUPREME x TIMBERLAND. Jeg har efterhånden kastet min kærlighed efter vandrestøvlerne en del gange den seneste måned. Men den praktiske tendens har vundet mit hjerte. Og de kan altså noget, de her praktiske støvler – også selvom man som mig oftest er iklædt et jakkesæt. 

Nu har du snart muligheden for at kapre et par af sæsonens sejeste vandrestøvler, der både holder dine fødder varme og smarte vinteren igennem. Som led i Supremes torsdags-drop har mærket begået et samarbejde med Timberland, der genfortolker en af sidstnævntes klassiske vandrestølver, ‘World Hiker Front Country Boot’. 

Udover de klassiske metaldetaljer, en Gore-Tex læderoverdel og en svedig Vibram-sål, har Supreme selvfølgelig sat sit røde logo på støvlen. Og helheden er eminent, synes jeg! Jeg ville i hvert fald gerne stikke fødderne i både den grå/sølv og sorte colorway – og selvfølgelig style dem med et jakkesæt eller en oversize blazer og et par jeans.

Samarbejdet lander på torsdag, d. 23 november. Så sid klar ved tasterne her. Det vil jeg gøre. 

Læs også:9 sikre julegaveønsker til manden – også til ham, der ikke ønsker sig noget 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 sikre julegaveønsker til manden – også til ham, der ikke ønsker sig noget