Supreme og Timberland laver de perfekte vandrestøvler – lander på torsdag

Black Friday: 9 jakker til vinteren

BLACK FRIDAY. Jeg må indrømme, at jeg faktisk har det lidt ambivalent med en dag som Black Friday, der efterhånden er blevet danskernes foretrukne shoppedag. Bevares, på den ene side er det fedt, at man får mulighed for at shoppe nogle lækre sager fra sine yndlingsbrands med gode besparelser. Men på den anden side står den store forbrugsdag også i skærende kontrast til en tid, hvor bæredygtighed er et afgørende element i modebranchen, og hvor kollektionerne desværre får kortere og kortere levetid, fordi de ALT for hurtigt bliver sat ned.

Vi kommer dog ikke udenom om dagen, der virker til at blive større og større herhjemme. Og forleden blev jeg interviewet af Berlingske/BT om netop Black Friday. Her gav jeg et par gode råd, således man i hvert fald undgår at lade sig friste af alle de gule skilte og dermed og fejlkøb, men i stedet tænker sig om og navigerer i Black Friday-landskabet med afsæt i mantraet “Køb mindre, men køb bedre”.

»….. grundlæggende handler det om at lægge en plan for, hvad man vil have ud af sin shopping, og så holde sig til den. Og så vil jeg også gerne slå et slag for at prioritere den der ene, lidt dyrere ting, som så har fået nogle procenter netop den dag, end at købe en hel masse ting med hjem, som man aldrig får brugt. Selvom det er en dag, som fokuserer på forbrug, så synes jeg i høj grad, at man skal tænke “køb mindre, men køb bedre”. Køb noget, du har drømt om i lang tid, eller en ting i rigtig god kvalitet«.

Det har også været mit udgangspunkt fra denne liste, hvor jeg har fundet 9 jakker og frakker til vinteren, der er langtidsholdbare og flotte.

Læs også: I Go’ Morgen Danmark: Outdoor-trenden i herregarderoben

1. Frakke fra Tiger of Sweden hos Zalando til 3995 kroner 3195 kroner. Shop her.


2. Dynejakke fra Junya Watanabe hos Ssense til $1080 $756. Shop her.


3. Trenchcoat fra Muf10 hos Dr. Adams til 6000 kroner 4200 kroner. Shop her.


4. Frakke fra H&M hos H&M til 1999 kroner minus 20 procent. Shop her.


5. Parka fra 3.1. Philip Lim hos Ssense til $795 $358. Shop her.


6. Parka fra Arket til 2250 kroner 1688 kroner. Shop her.


7. Mac fra Off-White hos Oki-Ni til 1785 € 1249 €. Shop her.


8. Frakke fra J.Lindeberg hos Magasin til 5000 kroner 4000 kroner. Shop her.


9. Kort uldjakke fra AMI hos AMI til 5132 kroner 3592 kroner. Shop her.

Læs også: 9 sikre julegaveønsker til manden – også til ham, der ikke ønsker sig noget

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Supreme og Timberland laver de perfekte vandrestøvler – lander på torsdag