Kæmpe hæder til Miuccia Prada – modtager fornem pris ved Fashion Awards 2018

Er fløjl stadig aktuelt?

STILTIP. Det korte svar på overskriften er selvfølgelig »JA!«. Nogle forbinder måske stadig fløjl med overlæren eller sin farfar, mens andre for længst har givet det comeback i garderoben. Men uanset udgangspunktet, så er materialet i sine forskellige versioner stadig drønaktuelt.

Jeg tror, at det for alvor var efter Pradas AW17-show for et par år siden, at jeg besluttede mig for, at jeg skulle til at trække i fløjl igen. Og det har jeg gjort. Både bukserne (gerne i brunlige nuancer som hos Prada AW17), overshirts og sågar som sæt. Og materialet har da også for længst fundet fodfæste hos alverdens brands – high street såvel som high end.

I denne sæson fortsætter min kærlighed til materialet, og jeg har blandt andet forelsket mig i en vovet overdel fra danske Martin Asbjørn. Den danske designer har nemlig fortolket materialet med en colorblock-version, der tager udgangspunkt i silhuetten fra den klassiske denimjakke. Jeg synes, at jakken er så cool og karakteristisk, og jeg foretrækker at nedtone alt omkring den, som her med en neutral strik, sorte bukser og en neckerchief.

Jakke: Martin Asbjørn // Neckerchief: Hermés // Ring: Hanrej

Læs også: Kæmpe hæder til Miuccia Prada – Modtager fornem pris ved Fashion Awards 2018

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kæmpe hæder til Miuccia Prada – modtager fornem pris ved Fashion Awards 2018