Black Friday: 9 jakker til vinteren

Kæmpe hæder til Miuccia Prada – modtager fornem pris ved Fashion Awards 2018

Foto: Prada FW18 Kampagne

MIUCCIA PRADA. De seneste år har Prada stået som et af mine absolutte favoritmodehuse, og Miuccia Prada som favoritdesigner sammen med Kim Jones.

Pradas stjerne i modeverdenen har da også funklet enormt intenst de seneste sæsoner. Måske er det derfor, at det netop er i år, at Miuccia Prada kommer til at modtage en kæmpe hæder for hendes indsats i modehuset, som hun har været hos siden 1978 (!), hvor hun har taget det fra et familieforetagende til at være et af modens absolut vigtigste og mest toneangivende huse.

Ved næste måneds The Fashion Awards, som er modens måske mest prestigefyldte sted at modtage hæder, vil Miuccia Prada modtage en Outstanding Achievement Award, som dermed bringer hende i liga med ikoner som Donatella Versace, Ralph Lauren og Karl Lagerfeld.

Fuld fortjent!

Man kunne nævne mange ting, som gør Miuccia Prada berettiget til den prestigefyldte pris, men som de mest klare eksempler hos mig står hendes arbejde med nylon – som igen har fået en revitalisering de sidste par sæsoner–, hendes evne til at udfordre den konventionelle tilgang til luksusmode (tænk fx. på det nylige comeback til Linea Rossa-linjen), hendes fantastiske AW17-kollektion, der fik mig til at elske fløjl igen, SS18-kollektionen med comics som referenceramme, og den farverige SS12-kollektion

»Mrs Prada intuition for tidsånden og hendes evne til at blande forskellige kreative discipliner, hvilket inkluderer modedesign, kunst og arkitektur har siden begyndelsen gjort hende til en pioner i modeindustrien«, fortæller Stephanie Phair, som er bestyrrelsesmedlem i British Fashion Council.

Hvis du, ligesom jeg, er begejstret for at Miuccia Prada hædres, så bør du klikke dig forbi GQ UK netop nu, hvor Teo Van Den Broeke har samlet en lang række looks, der indkapsler Miuccias Prada evne til for evigt at holde Prada SÅ relevant.

Læs også: 9 sikre julegaveønsker til manden – også til ham, som ikke ønsker sig noget

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Friday: 9 jakker til vinteren