Er fløjl stadig aktuelt?

The North Face åbner ny butik – og du er inviteret med til åbningen!

The North Face på catwalken under Junya Watanabes AW17-show. Foto: Vogue

INVITATION. The North Face er indbegrebet af den outdoor-trend, som huserer i modebilledet lige nu – og som jeg efterhånden har skrevet en del om på det seneste. Sammen med mærker som Patagonia, Salomon og Fjällräven, er The North Face et af de brands, som har klart mest autencitet og coolness på outdoor-området.

Nu har amerikanske The North Face så slået dørene op til en ny butik i hjertet af Købenavn, hvor du både har mulighed for at købe din pufferjakke, din fleecetrøje eller andet outdoor-inspireret tøj, der rammer direkte ned i modens zeitgeist, hvor man MEGET gerne må sætte sin lid til praktikaliteter og ligne en, som er på vej på vandretur.

Butikkens officielle åbning løber af stablen i morgen, torsdag d. 29 oktober fra 16.30 – 19.00, og du er inviteret med til arrangementet, hvor der blandt andet vil være en interessant talk med Evelina Nilsson.

Ses vi dernede?

Læs også: Kæmpe hæder til Miuccia Prada – modtager fornem pris ved The Fashion Awards 2018

Læs også: I Go’ Morgen Danmark: Outdoor-trenden i herregarderoben

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er fløjl stadig aktuelt?